Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто воопшто ги спомнувате шпекулациите за Лампард овде?
И немојте да очекувате сега го од Торес на секој натпревар, да не се разочарате.![]()
Кладба на пиво дека ако игра против Валенсија пак ќе погоди?
Изјавата ти е на местоАбе не реков дека нема, ама сигурно нема да дава голови сега на секој натпревар.
Абе Мата на клипчено за Боаш вика дека зборел 5 јазика и со сите играчи зависно која националност се таков јазик зборува ?
Изјавата ти е на место! Треба сите да бидат свесни за тоа, бидејќи секако ќе се разочараат, ако мислат дека ќе дава голови на секој меч
![]()
Лампард го гледам како иден директор/тренер/помошник тренер во Челзи после пензионирањето, се надевам дека ви е јасно кај ќе иде Лампард.
Иначе утре ќе не даваат ли на канал5 пошто немам лимит за да гледам на стим, очекувам добра партија и дај боже уште еден гол од Торес па да си апнам од левово јајце зошто јадам трици за него, ќе видиме.
--- надополнето: Sep 26, 2011 8:07 PM ---
Абе Мата на клипчено за Боаш вика дека зборел 5 јазика и со сите играчи зависно која националност се таков јазик зборува ?
Кладба на пиво дека ако игра против Валенсија пак ќе погоди?
Ајде кажи ми еден единствен разлог зошто не би давал секоја утакмица?
--- надополнето: Sep 26, 2011 8:45 PM ---
Среда играме.И ќе не даваат,дерби на колото е.
Се убацувам, ако ? По аватар, ти Ван Перси (ако не дај), јас Торес (ако дај)... ! М ?))))
Ајде кажи ми ти на мене кој играч е давал гол(ови) на секоја утакмица?
Според мене тоа е невозможно, постојат шанси да се случи, меѓутоа тие се минимални 0,1%