Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Лукаку има право да игра во ЛШ, но е изоставен од тимот веројатно затоа што Боас сметал дека има доволно напаѓачи. Може на пример Ромеу да се изостави, а да игра Лукаку. Значи со Лукаку нема проблем. Морало еден играч да биде изоставен, па Боас така одлучил.

Лукаку има право да игра во ЛШ, но е изоставен од тимот веројатно затоа што Боас сметал дека има доволно напаѓачи. Може на пример Ромеу да се изостави, а да игра Лукаку. Значи со Лукаку нема проблем. Морало еден играч да биде изоставен, па Боас така одлучил.
Не ми се допаѓа во тој случај неговата одлука, можел Калу да го изостави место Лукаку.

n1uyao.png

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Добар ми стое тренерот ама не верувам некој трофеј оваа година дека ќе има.
--- надополнето: Sep 5, 2011 9:43 PM ---
Добар ми стое тренерот ама не верувам некој трофеј оваа година дека ќе има.

NAPRET MAKEDONIA,CELZI NAJDOBRI ANTIC DRVO.mODRIC NEKA SI EBE MAJKATA.mEJRELESSH NENI TREBA.!?

Не,озбилно.Деновиве ништо нема интересно поврзано со нас.Изгледа и тие ја пратат репрезентацијава и немаат време да напишат нешто на официјална :D

Наредно коло со Сандерленд на гости.Лани ги тепавме таму,ама го попивме дома.Сакам пак да им се одмаздиме и да ги треснеме од земја.

----Мата----------Торес----------Стариџ

Ерекција...

NAPRET MAKEDONIA,CELZI NAJDOBRI ANTIC DRVO.mODRIC NEKA SI EBE MAJKATA.mEJRELESSH NENI TREBA.!?

Не,озбилно.Деновиве ништо нема интересно поврзано со нас.Изгледа и тие ја пратат репрезентацијава и немаат време да напишат нешто на официјална :D

Наредно коло со Сандерленд на гости.Лани ги тепавме таму,ама го попивме дома.Сакам пак да им се одмаздиме и да ги треснеме од земја.

Ерекција...

Би требало 0-3 да биде ... Увертира пред дербито на Олд Трафорд. :vozbud:

Ерекција...
Kakva erekcija koga od trite najdolgoto, ili da kazam sredisniot, e impotenten?

P.S. Ne e za vo ljubov i seks postot, taman na mesto si e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom