GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
No.Да,тоа го знам.Но дали и тогаш правилата ќе дозволат Лукаку да биде ставен на списокот?
Ако е вистина ова и ако му се точни статистиките и информациите тогаш сме добиле солидно засилување, но сепак, креативноста пак не е на доволното ниво, како и да е.
Не ми се допаѓа во тој случај неговата одлука, можел Калу да го изостави место Лукаку.Лукаку има право да игра во ЛШ, но е изоставен од тимот веројатно затоа што Боас сметал дека има доволно напаѓачи. Може на пример Ромеу да се изостави, а да игра Лукаку. Значи со Лукаку нема проблем. Морало еден играч да биде изоставен, па Боас така одлучил.
Играше да, изгледа цел натпреварRAUL MEIRELES igrase za portugalija ili ne
NAPRET MAKEDONIA,CELZI NAJDOBRI ANTIC DRVO.mODRIC NEKA SI EBE MAJKATA.mEJRELESSH NENI TREBA.!?
Не,озбилно.Деновиве ништо нема интересно поврзано со нас.Изгледа и тие ја пратат репрезентацијава и немаат време да напишат нешто на официјална
Наредно коло со Сандерленд на гости.Лани ги тепавме таму,ама го попивме дома.Сакам пак да им се одмаздиме и да ги треснеме од земја.
----Мата----------Торес----------Стариџ
Ерекција...
Kakva erekcija koga od trite najdolgoto, ili da kazam sredisniot, e impotenten?NAPRET MAKEDONIA,CELZI NAJDOBRI ANTIC DRVO.mODRIC NEKA SI EBE MAJKATA.mEJRELESSH NENI TREBA.!?
Не,озбилно.Деновиве ништо нема интересно поврзано со нас.Изгледа и тие ја пратат репрезентацијава и немаат време да напишат нешто на официјална
Наредно коло со Сандерленд на гости.Лани ги тепавме таму,ама го попивме дома.Сакам пак да им се одмаздиме и да ги треснеме од земја.
----Мата----------Торес----------Стариџ
Ерекција...