Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес даде, се надевам дека ќе се поправи и тој, сепак мислам дека проблемот му е во главата, игра повлечено со голем страв и му недостасува самодоверба, доколку го реши тоа сигурен сум дека ќе распали.торес даде некој гол на ова приремиве?![]()
Абе што плачите не ми е јасно. Ако вистина има нешто со овој сигурно доаѓа кај вас. Фала богу нема да оди во ПСЖ. Не верувам да е до толку луд.
Не е ниту луд, ниту глуп, би рекол дека е паметен, во Фан Клуб: Милан, прочитав коментар за Пасторе дека е просек и мрза, ако е тоа вистина тогаш момаков е паметен, си отиде у тим каде нема потреба од докажување и замарање, а плата ќе зема како World Class Player, гледајте ги работите од таа перспектива и ќе видите колку е паметен..hell yeahНе е луд типо е глуп!
Е па тоа држи вода. Инаку ако беше сигурен дека е доволно квалитетен ќе идеше во ПЛ да се докажи. Вака платичка и полесно ќе му е за игра. Како и да е......негов избор.Не е ниту луд, ниту глуп, би рекол дека е паметен, во Фан Клуб: Милан, прочитав коментар за Пасторе дека е просек и мрза, ако е тоа вистина тогаш момаков е паметен, си отиде у тим каде нема потреба од докажување и замарање, а плата ќе зема како World Class Player, гледајте ги работите од таа перспектива и ќе видите колку е паметен..hell yeah![]()
![]()
Пасторе во ПСЖ, на прв поглед ми личи на легач и мрза и не бидува играч стварно вреден за тие пари од него, ама пошто со Серија А одамна сум скаран и го немам редовно гледано, не коментирам понашироко. Само добро е шо нема шпекулации појќе за него, а јас и сериозно се сомневам дека Челзи воопшто прифатил и да разговара за трансфер вреден 43 милиони евра. Ја то го викам, побогу!