Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ајт нека е со срека
али ако му се даде целосна контрола над тимот да не му се меша абрамович во тимот може ке направи нешто али ако си продожи абрамович по свое не му давам повеке од 2 години
јас повеке бев за хидинг ма да и овој не е лош има добри статистики и со академика и со порто али ова не му е португалска лига доаѓа во најсилната лига на светот во најзакомпликуваниот тим па ќе видимо колко е стварно добар :)

Did you know that an anagram of Andre Villas-Boas is 'In sad slave labor'?

Sounds perfect for the role...

:ROFLMAO:

Добредојде назад за Андре Виљас од времето ко беше дел од Челзи, а по ново и Боас.

Но џабе е било шо, кога нашиот тим е класа подолу од Манчестер Јунајтед и е отприлика на исто рамниште со Манечстер Сити па и некоја нијанса послаб од истиот.

Веќе ни Господ не можи да е од помош.

Кога веќе честитав кај Јунајтед за Јанг, ајде и кај Вас за новиот тренер.. Се надевам дека конечно го најдовте вистинскиот и ќе остани некој тренер подолго од 2.5 години.. Со среќа во новата сезона

ок е со тренерот, ама треба да се расчисти собата од толку притисок, не верувам да издржи да не потклекни, иначе ме неревира опсесијава на роман, ко реал мадрид станавме, со помалце притисок повеќе се работи, сега треба уште некое добро засилување па и божји благослов дека од година во година се потешко и потешко ќе биде

Сеа треба еден плејмејкер, голман, полушпиц друго ништо ;)

Ако навистина доаѓа Фалкао тогаш тоа значи заминување на Дрогба, а истото тоа значи и лош тандем Торес-Фалкао.
За Мутињо сум повеќе ако веќе сакаат да му донесат некој од Порто или пак Гуарин.
Како и да е, верувам во АВБ, сигурен сум дека ќе склопи добар тим.

Новости за Агуеро има?
Според вас колку вреди детево?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom