Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
^^^ Не ни треба бразилецот,го имаме Стариџ за замена за Малуда :)

^^^ Не ни треба бразилецот,го имаме Стариџ за замена за Малуда :)
Стариџ е напаѓач, нас ни треба крило.
Зошто да не ни треба, 22 години има, млад е, има простор за да се развие во голем играч, само секако да се земе за разумна цена.
Ова со Ван Дер Вил, имам претчувство дека ќе биде на лето, заминување на Фереира и Босингва е веќе сигурно.

штета ке е да не се развие у класа фубдалер...

She's back :D !

( , )( , ) boooooooooooooooooooooooooobieeeeeee <3

United may have the top of the table, but we've got this! Hahaa!

:icon_bigg

She's back :D !

( , )( , ) boooooooooooooooooooooooooobieeeeeee <3

United may have the top of the table, but we've got this! Hahaa!

:icon_bigg

John Terry like this ... I like it too. :)

--- надополнето ---

Англискиот тим Челзи пројави сериозен интерес за десниот бек на холандската репрезентација Ван Дер Вил да го доведе во своите редови. Роман Абрамович за овој млад фудбалер е подготвен да плати 12 милиони евра кои би биле доволни за раководството на Ајакс да го пушти Ван Дер Вил во Челзи.Според англиските медиуми Ван Дер Вил ќе биде трансфер број еден за Челзи во летниот преоден рок каде што овој холанѓанец ќе биде замената за Боасвинга кој највероватно ќе замине од Челзи.

Супер засилување ке биде холанѓанецов.Го гледав двата натпревари за Холандија неделава и ми изгледа како добар играч,а и на СП добро изигра.100 пати подобар е од Босингва кој најверојатно си заминува летово :toe:

--- надополнето ---

Stoke City vs Chelsea : EPL Clash (PREVIEW)

--- надополнето ---

Тимот на Челзи потврди дека бара партнер кој ќе ги откупи правата врз името на нивниот стадион.

Рон Гурлеј кој се наоѓа во Азија потврди дека тимот од западен Лондон бара партнер кој ќе ги добие правата од името на стадионот на тимот.

Челзи објави загуба од седумдесет милиони фунти во последните две години, па така според тоа тешко ќе ги исполнат фер плеј правилата на УЕФА за потрошените средства.

Рон Гурлеј верува дека Челзи ќе го најде вистнскиот партнер кој ќе биде спремен да плати сто милиони фунти, кој се очекува да го промени името на стадионот.

’’Бараме поволен партнер.’’ – рече Рон Гурлеј.

’’Ние не сме во најдобра финансиска состојба и бордот на тимот верува дека ја носиме вистинската одлука.’’

Како што пренесува шпанскиот весник АЅ, инаку близок весник до Атлетико Мадрид, во доцните часови синоќа управата на Атлетико Мадирд се согласила на трансфер на Агуеро во Челси.
Откако се согласиле двете страни за цената на овој трансфер, во просториите каде што се оддржувал овој состанок бил повикан и Агуеро. И лично самиот Агуеро, бил изненаден поради овој состанок, поради тоа што тој не знаел дека воопшто има преговори за него.
„Јас сум најсреќниот човек на светот. Ми се оствари мојата најголема желба. Ќе го облечам дресот на Челси. Со нетрпение го чекам денот кога ќе заиграм на Стемфорд Бриџ“, беше изјавата на Агуеро.
Неговиот трансфер треба да се финализира најдоцна до 3 јули 2011 година, а цената околу ова ќе остане анонимна се до денот на официјалното претставување.

Само да не е првоаприлска шега.

Како што пренесува шпанскиот весник АЅ, инаку близок весник до Атлетико Мадрид, во доцните часови синоќа управата на Атлетико Мадирд се согласила на трансфер на Агуеро во Челси.
Откако се согласиле двете страни за цената на овој трансфер, во просториите каде што се оддржувал овој состанок бил повикан и Агуеро. И лично самиот Агуеро, бил изненаден поради овој состанок, поради тоа што тој не знаел дека воопшто има преговори за него.
„Јас сум најсреќниот човек на светот. Ми се оствари мојата најголема желба. Ќе го облечам дресот на Челси. Со нетрпение го чекам денот кога ќе заиграм на Стемфорд Бриџ“, беше изјавата на Агуеро.
Неговиот трансфер треба да се финализира најдоцна до 3 јули 2011 година, а цената околу ова ќе остане анонимна се до денот на официјалното претставување.

Првоаприлска шега е, читај ги коментарите на фејсбук.

Јас сум најсреќниот човек на светот. Ми се оствари мојата најголема желба. Ќе го облечам дресот на Челси. Со нетрпение го чекам денот кога ќе заиграм на Стемфорд Бриџ“, беше изјавата на Агуеро.

Ова ја разоткри шегата :)))))

Manager of the month: Carlo Ancelotti
Player of the month: David Luiz

untitl1301679971.jpg

Еве ги :)
Посебно сум среќна за Луиз, одлично се покажува во Челзи :)

Одма дојде, одма зема награда. Детево ќе биде најдобриот бек у свет за пар години убеден сум.

не нема на тв а ??? ВБА -ливерпул ги даваат е челзи не ц ц ц :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom