Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стариџ е напаѓач, нас ни треба крило.^^^ Не ни треба бразилецот,го имаме Стариџ за замена за Малуда![]()
She's back!
( , )( , ) boooooooooooooooooooooooooobieeeeeee <3
United may have the top of the table, but we've got this! Hahaa!
:icon_bigg
Првоаприлска шега е, читај ги коментарите на фејсбук.Како што пренесува шпанскиот весник АЅ, инаку близок весник до Атлетико Мадрид, во доцните часови синоќа управата на Атлетико Мадирд се согласила на трансфер на Агуеро во Челси.
Откако се согласиле двете страни за цената на овој трансфер, во просториите каде што се оддржувал овој состанок бил повикан и Агуеро. И лично самиот Агуеро, бил изненаден поради овој состанок, поради тоа што тој не знаел дека воопшто има преговори за него.
„Јас сум најсреќниот човек на светот. Ми се оствари мојата најголема желба. Ќе го облечам дресот на Челси. Со нетрпение го чекам денот кога ќе заиграм на Стемфорд Бриџ“, беше изјавата на Агуеро.
Неговиот трансфер треба да се финализира најдоцна до 3 јули 2011 година, а цената околу ова ќе остане анонимна се до денот на официјалното претставување.
Само да не е првоаприлска шега.
Како што пренесува шпанскиот весник АЅ, инаку близок весник до Атлетико Мадрид, во доцните часови синоќа управата на Атлетико Мадирд се согласила на трансфер на Агуеро во Челси.
Откако се согласиле двете страни за цената на овој трансфер, во просториите каде што се оддржувал овој состанок бил повикан и Агуеро. И лично самиот Агуеро, бил изненаден поради овој состанок, поради тоа што тој не знаел дека воопшто има преговори за него.
„Јас сум најсреќниот човек на светот. Ми се оствари мојата најголема желба. Ќе го облечам дресот на Челси. Со нетрпение го чекам денот кога ќе заиграм на Стемфорд Бриџ“, беше изјавата на Агуеро.
Неговиот трансфер треба да се финализира најдоцна до 3 јули 2011 година, а цената околу ова ќе остане анонимна се до денот на официјалното претставување.
Само да не е првоаприлска шега.