Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко прво желбата. Понатаму нема поента да се зборува.^ А што го прави Тотнам со поглеми шанси за освојување на ЛШ од Челзи ? Искрено ме интересира : ))
Изглеа јас за утакмицава имав друго мислење, Челзи требаше да брка резултат за да се пласира понатака ? Една рутинска изиграна утакмица во стил на Анчелоти ...
честито пласман, мекекра влезе поигра???
се покажа нешто ??
Остај ме да уживам во ЛШ, не замарај со глупости.
Да речиме дека до болдираното можи да се земи за точно. Ова болдираново, серизно веруваш дека Муро ќе се откажи од тие големи пари? Знајш само кога? Ако Манчестер Сити му плати дупло.
Абе ти обожавај си го, ама пак не гледам зошто би требало да се врати, или пак шо е то шо би го вратило назад.
--- надополнето ---
За 10 минути на Евроспорт 2 пренос од дуелот на Бразил со не знам кој до 17 години, треба да игра и тој.
--- надополнето ---
Торес „одмара“ вечерва....одмара од шо бре? :kesa:
Не знам дали имаме или немаме, ама сигурен сум дека не сакаме да му ги дадеме. И не зборував за тие пари, туку за парите кои ги зема од Реал, со оставка нема никаква отштета.Шо е проблемот со парите, демек ние немаме пари да му дајме колку шо бара!? Освен тоа ко шо реков, не верувам дека е толку будала да се коцка со своето реноме, коа знае дека шансите за да успее со Реал се многу помали него шансите да не успее со Реал Мадрид. Затоа сметам дека ќе си се повлече на време! Да не заборавиме дека Мурињо (или ко шо го викаш Муро), сезонава веќе беше виден во публика како следи една наша утакмица, а и постојано изјавува дека сака да се врати во Англија, така да јас не верувам многу, многу во случајности и затоа велам дека постои реална шанса ( не велам 100% но сепак има шанси)! На крај краева брат не треба ништо да те чуди, ЧЕЛЗИ И СЕ Е МОЖНО
![]()
Не знам дали имаме или немаме, ама сигурен сум дека не сакаме да му ги дадеме. И не зборував за тие пари, туку за парите кои ги зема од Реал, со оставка нема никаква отштета.
Второво болдирано, како го пресмета? Можеби со Челзи има поголеми шанси за успех отколку со Реал Мадрид?
Хоџсон вчера беше на трибини, како и Капело. Шо треба то да значи? Дури и Лампард Сениор.
Челзи и се е можно, ама појќе верувам дека Анчелоти ќе остани отколку то да Муро се врати.
--- надополнето ---
Ко сме кај Анчелоти...
The manager joked with reporters after the game.'Torres was very upset because he wanted to play so we had a big argument before the game. Is that enough for tomorrow [for your newspaper headlines]?'
:icon_bigg