Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Буквално уживам, ваква дремка не сум удрил од првото полувреме против Ливерпул сезонава на Стемфорд Бриџ.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
За ваков резултат (со Розенборг 1-1 дома ) Мурињо доби отказ,сега времињата се сменија,ке каже Анчелоти супер изигравме :toe:

F

fantomX

Гостин
Место пресинг, сите се враќаат на 20 метри од Чех при напади на противникот. Нема прецизност на ударите. Нема сигурност во додавањата.

Не е до поединци, до целата поставеност и пристап на играта е.

Бедно.

Тотенхем е со поглеми шанси за освојување на ЛШ од ваков Челзи.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
^ А што го прави Тотнам со поглеми шанси за освојување на ЛШ од Челзи ? Искрено ме интересира : ))

Изглеа јас за утакмицава имав друго мислење, Челзи требаше да брка резултат за да се пласира понатака ? Една рутинска изиграна утакмица во стил на Анчелоти ...

@ROBBEN што му се сеќираш послем Јуни нема да го глеаш веќе Анчелоти на клупата на Челзи, стрпи си се уште некој месец без нервози.

F

fantomX

Гостин
^ А што го прави Тотнам со поглеми шанси за освојување на ЛШ од Челзи ? Искрено ме интересира : ))

Изглеа јас за утакмицава имав друго мислење, Челзи требаше да брка резултат за да се пласира понатака ? Една рутинска изиграна утакмица во стил на Анчелоти ...
Ко прво желбата. Понатаму нема поента да се зборува.

Рутинска утакмица? Челзи НЕ ЗНАЕ шо е тоа ПРЕСИНГ ВРЗ ПРОТИВНИК цела оваа сезона, ова е срамота од Карло Анчелоти. Против БИЛО КОЈ противник , кога тој напаѓа, сите ко ретардирани се пикаат во радиус од 20 метри од Чех. Со исклучок на еден од напаѓачите, некогаш и двајца. Анчелоти можи да си го носи то со него и назад во Италија, па макар и освоил Лига на Шампиони, шо е крајно дискутабилно со овај пристап и со оваа предвисливост. Дури и замените му се знаат однапред бре, се знаеше дека замените ќе бидат три од следните четири : Малуда - Жирков, Торес - Анелка, Калу - Дрогба, Микел - Есиен.

Па шо знам, овај пристап можи ќе запали против Сити в недела. :kesa:

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Дај боже оваа игра на Челзи да беше тактичка инаку лошо ни се пише, со оваква игра игра може да го минеме само копенхаген никој друг, мислам дека на лето треба да си оди анчелоти нема смисла Челзи да игра толку повлечено сепак игра во Премиер лига, лига каде што има мн динамика во текот на натпреварите, а не влечење по теренот, се познава дека не и одговара на играчите оваа игра :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честито пласман, мекекра влезе поигра???
се покажа нешто ??

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ова вечерва, беше мачно за гледање
:kesa:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Рутинирано до четвртфинале .. Не знам што серете, да не требаше 5-0 да ги тепаме. Зашто да ги троши играчите коа може и со 0-0 да идеме даље. Иначе подосаден меч од овој не сум гледал одамна.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ајде доста се жалите..Честито пласман понатаму,и едно да ни биде јасно нема веќе лесен противник понатаму,сите екипи се добри и мора добра игра да се покаже..Мене искрено најмногу ме плаши нападот.едноставно доста сме слаби оваа година..Али тука се Торес и Дрогба да го докажат спротивното :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Остај ме да уживам во ЛШ, не замарај со глупости.

Да речиме дека до болдираното можи да се земи за точно. Ова болдираново, серизно веруваш дека Муро ќе се откажи од тие големи пари? Знајш само кога? Ако Манчестер Сити му плати дупло.
Абе ти обожавај си го, ама пак не гледам зошто би требало да се врати, или пак шо е то шо би го вратило назад. :toe:

--- надополнето ---

За 10 минути на Евроспорт 2 пренос од дуелот на Бразил со не знам кој до 17 години, треба да игра и тој.

--- надополнето ---

Торес „одмара“ вечерва....одмара од шо бре? :kesa:
Шо е проблемот со парите, демек ние немаме пари да му дајме колку шо бара!? Освен тоа ко шо реков, не верувам дека е толку будала да се коцка со своето реноме, коа знае дека шансите за да успее со Реал се многу помали него шансите да не успее со Реал Мадрид. Затоа сметам дека ќе си се повлече на време! Да не заборавиме дека Мурињо (или ко шо го викаш Муро :) ), сезонава веќе беше виден во публика како следи една наша утакмица, а и постојано изјавува дека сака да се врати во Англија, така да јас не верувам многу, многу во случајности и затоа велам дека постои реална шанса ( не велам 100% но сепак има шанси)! На крај краева брат не треба ништо да те чуди, ЧЕЛЗИ И СЕ Е МОЖНО :)

F

fantomX

Гостин
Шо е проблемот со парите, демек ние немаме пари да му дајме колку шо бара!? Освен тоа ко шо реков, не верувам дека е толку будала да се коцка со своето реноме, коа знае дека шансите за да успее со Реал се многу помали него шансите да не успее со Реал Мадрид. Затоа сметам дека ќе си се повлече на време! Да не заборавиме дека Мурињо (или ко шо го викаш Муро :) ), сезонава веќе беше виден во публика како следи една наша утакмица, а и постојано изјавува дека сака да се врати во Англија, така да јас не верувам многу, многу во случајности и затоа велам дека постои реална шанса ( не велам 100% но сепак има шанси)! На крај краева брат не треба ништо да те чуди, ЧЕЛЗИ И СЕ Е МОЖНО :)
Не знам дали имаме или немаме, ама сигурен сум дека не сакаме да му ги дадеме. И не зборував за тие пари, туку за парите кои ги зема од Реал, со оставка нема никаква отштета.
Второво болдирано, како го пресмета? Можеби со Челзи има поголеми шанси за успех отколку со Реал Мадрид?
Хоџсон вчера беше на трибини, како и Капело. Шо треба то да значи? Дури и Лампард Сениор.

Челзи и се е можно, ама појќе верувам дека Анчелоти ќе остани отколку то да Муро се врати.

--- надополнето ---

Ко сме кај Анчелоти...
The manager joked with reporters after the game.'Torres was very upset because he wanted to play so we had a big argument before the game. Is that enough for tomorrow [for your newspaper headlines]?'

:icon_bigg

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Вчера копуциве ме разочараа тотално :( ШО ме боли шо имале резултат, овие требаше 2 лесно да ги тепаме, а вчера ове се влечеа ко црева, само Дрогба се залагаше колку толку, другиве беа катастрофа, посебно средниов ред, два паса неможе да сврзат ко шо треба :(
Али ајде можеби сум нервозен зошто ми го турнаа ливчето!
По Копенхаген во 1/4 финале го очекувам Шалке :)

--- надополнето ---

Не знам дали имаме или немаме, ама сигурен сум дека не сакаме да му ги дадеме. И не зборував за тие пари, туку за парите кои ги зема од Реал, со оставка нема никаква отштета.
Второво болдирано, како го пресмета? Можеби со Челзи има поголеми шанси за успех отколку со Реал Мадрид?
Хоџсон вчера беше на трибини, како и Капело. Шо треба то да значи? Дури и Лампард Сениор.

Челзи и се е можно, ама појќе верувам дека Анчелоти ќе остани отколку то да Муро се врати.

--- надополнето ---

Ко сме кај Анчелоти...
The manager joked with reporters after the game.'Torres was very upset because he wanted to play so we had a big argument before the game. Is that enough for tomorrow [for your newspaper headlines]?'

:icon_bigg
Да, тука си у право, ако си да е оставка ќе изгуби пари за една сезона, али сепак мислам дека за него тоа не би било проблем. А за ова со Реал и шансите за успех, би рекол вака: Висенте Дел Боске беше последниот тренер кој со Реал М. направи значителен успех, ( и тоа пред 9 години), а сепак доби шут карта од Флорентино Перез зошто Реал не играл доволно атрактивно! И на Мурињо ова може да му се деси во секој момент и он тоа го знае и никако не био сакал да излези на задна врата, затоа многу поедноставно ќе му биде да се оправда пред јавноста ако сам си поднесе оставка него ако биде избркан ( ќе дае изјава како сакал да се врати во Англија и готово)! Да не заборавиме и дека во Шпанија за противник ќе ја има Барселона во 3 натпреварувања!
И за последново уште: Зошто Мурињо не дојде да го глеа Челзи изминативе 2,3 години отако си замина него дојде баш сеа!? НЕ ми изгледа баш дека така случајно му текнало да дојде! Ко шо реков се е можно, не мора да значи но игледи постојат, всушност јас ништо не тврдам само давам претпоставка!

Kajgana Shop

На врв Bottom