Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде цитирај некој што се радуваше на ова?=))
Нешто си помешал,тие се скапаа од радување на нашиот пораз со вас,а верувам и на оној вчера.
Позз:helou:

--- надополнето ---

Ајде цитирај некој што се радуваше на ова?=))
Нешто си помешал,тие се скапаа од радување на нашиот пораз со вас,а верувам и на оној вчера.
Позз:helou:

Мислев општо, не на форумов, за тука незнам не сум отворил во ваш фан клуб!

Победа!!! Го глеав само прво (ме ебеше нетов цело време и на крај стана невозможно да се гледа) :( , и не бев нешо импресиониран али на крај само победата е важна. Многу м и е криво шо не ја догледав утакмицава највише заради Мекехран, одавна го немаше стаено во игра па баш сакав да го видам колку е спремен али ништо :( Иначе пак се покажа она на Анчелоти- ако не се води минимум со 3 гола разлика, нема шанси да влезе млад играч во игра!

Добро е.Секогаш можи подобро.

oneshot.gif

Офтопик али морав да го постирам :pos2:

зошто некако ми стои дека не го играат торес како што треба?
некако себично играат кон него, не му додаваат баш како шо треба.
ко дрогба да го штитат

ко дрогба да го штитат

Додека победуваме, се е простено :))))

Младиве пак 2-1, овој пат без пресврт. :)

ко дрогба да го штитат

Му праат финта на Торес да не се опушти многу :)

КЕ ИМ СЕ ВРАТИ НЕКОЈ ДЕН И НА БАРСА ЗА "ПОБЕДАТА" НАД ЧЕЛЗИ СО 1 ШУТ НА ГОЛ ВО ДВА НАТПРЕВАРИ И 5-6 ЧИСТИ ПЕНАЛИ ЗА ЧЕЛЗИ КОИ СУДИЈАТА НЕ САКАШЕ ДА ГИ СВИРИ... САМО НЕЗНАЕТЕ КОЛКУ ПОСАКУВАМ ДА ГИ ТЕПАМЕ НЕФЕР СО СУДИИ.. ПА ДА ГИ ВИДАМ КОПИЛИЊАТА КАКО КЕ ПЛАЧАТ.

Слушајте ја ретардава од коментатор, веројатно некој од ретардираните бивши играчи на Манчестер Јунајтед или Ливерпул кои сега толку знаат нешто за фудбалот шо единствено можат да јадат гомна по медиуми. Глупак.

Oh no вели, па и се дери бре... :kesa:

Слушајте ја ретардава од коментатор, веројатно некој од ретардираните бивши играчи на Манчестер Јунајтед или Ливерпул кои сега толку знаат нешто за фудбалот шо единствено можат да јадат гомна по медиуми. Глупак.

Oh no вели, па и се дери бре... :kesa:

Креспо, кој мајстор беше чоеков, омилен играч ми беше! А кометаторов е брука!!!

Челзи,нека ти е среќен 106-тиот роденден од твоето постоење и во иднина ти посакувам многу титули и успеси :pehar:

Среќен 106ти Роденден ЧЕЛЗИ ! МНОГУ ТИТУЛИ И УСПЕХ ВО ИДНИНА :pehar::pehar:

Ајде нека е среќен роденденов! Интересно, вчера на 9 Март, Интер прославуваше 103 годишнина. Познавам луѓе кој се и за Челзи и за Интер! :) Како им е погодено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom