Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Гурлај, свињо една шкотско смрдлива, уште ја памтам неговата грда и смрдлива насмевка кога летото ставаше параф на кражбата наречена Рамиреш. Тој Давид Луиз не можи да го потпиши за Челзи, па не Торес, бивол еден гнасен.

Гурлај, свињо една шкотско смрдлива, уште ја памтам неговата грда и смрдлива насмевка кога летото ставаше параф на кражбата наречена Рамиреш. Тој Давид Луиз не можи да го потпиши за Челзи, па не Торес, бивол еден гнасен.

Баш затоа што тој неможи - 50-те Милиони можат :jaj:

:) Очигледно пратиш само 4 дена во врска со Суарез. Преку кур ни отиде на сите со целава сага, која траеше најмалку 2 недели.

А и за кризата си грешка, бар за онаа на Ливерпул. Долгот што го имаше клубот е целосно покриен од новите газди и плус тие тврдат дека пари за трансфери не се проблем. А за имање/немање пари во Челзи не знам. Очигледно имате што нудите 40+ милиони за Торес. :)

Суарез 2 месеца го купуваме не се секирај и нас косата ни побеле
И веќе не сме во криза. Бевме ама сега не. Инаку и вие а и ние треба да учиме од Милан. 100 играчи купија за ниски суми и како гром од ведро небо

Ме збунивте колку време ви требало за Суарез, ама ко шо глем паднало договор. За разлика од неспособниот шкотски бивол, гнаса една никаква, според кого „парите се тука“ ама очигледно ниеден играч не е тука... :kesa:

Абе реално гледано на Челзи не му треба централен во одбрана му треба напаѓач а и сумата е претерана,25 милиони за Давид Луиз? Пф
Па за тие пари Галијани ќе ги земе Мексес и Босингва на free transfer и ќе го потпише Кристијано Роналдо пошто овој ќе бара тим со амбиции за освојување на Л.Ш. хах :)

Ме збунивте колку време ви требало за Суарез, ама ко шо глем паднало договор. За разлика од неспособниот шкотски бивол, гнаса една никаква, според кого „парите се тука“ ама очигледно ниеден играч не е тука... :kesa:

Rosemberg како по обичај си пишува во афект и претерува. :)

Не сум сигурен ама мислам дека отприлика од некаде 10ти јануари почнаа преговорите. А сигурен сум дека ништо немаше за него пред почетокот на трансфер рокот. Освен нормалните шпекулации.

f_24099.jpg

Волу еден, пиздалитиматерин, марш бре глупаку! Па дури и го оправдував околу копилето Нејмар летоска...

.... и така, Челзи со подвиткан опаш, еве, повторно се сврте кон Кејхил (со нова цена од само 20М) :pos:
Во недостаток на фудбал барем да се посмееме со траги-комедијава наша :kesa:

Говедо бе чоече, не ми се верува. Со 25 милиони евра на располагање да не можиш да го донесиш Давид Луиз? Гомно едно шкотско!

Офтопик е али ако ве интересира Галијани купи 11 играчи за 50 милиони. :tv:

Галијани е ѕвер секоја чест за такви преговарачи,Ибра и Робињо за смешни пари ги зема,незнам за Касано ама и тој не е за некоја висока цена купен. Да имавме такви луѓе во Челзи Робињо и Торес ке беа кај нас одамна :toe:

Галијани е ѕвер секоја чест за такви преговарачи,Ибра и Робињо за смешни пари ги зема,незнам за Касано ама и тој не е за некоја висока цена купен. Да имавме такви луѓе во Челзи Робињо и Торес ке беа кај нас одамна :toe:

Ибра 24 мил (3 рати х 8 мил),за Робињо 17 мил.

Касано - 2,5 мил.

И сите останати за слична пара ко Касано,дури и за по милионче зимаше :)

Понудата за Давид Луиз од 25 М фунти на Челзи била прифатена ама не се договориле за начинот на отплаќање. Челзи сакале на 2-3 рати да ги исплатат парите а Бенфика не се согласиле.Кој кур му врши на Абрамович да ги даде сега тие пари,а не после 3-4 месеци :tapp::tapp::tapp:

Месец и нешто . А вас ќе ви треба некој нов на таа позиција очигледно

--- надополнето ---

Rosemberg како по обичај си пишува во афект и претерува. :)

Не сум сигурен ама мислам дека отприлика од некаде 10ти јануари почнаа преговорите. А сигурен сум дека ништо немаше за него пред почетокот на трансфер рокот. Освен нормалните шпекулации.

Жими тебе пред месец и нешто имаше ! Уште кога на А1 и на Алфа спомнаа некаде на почеток на декември знаев дека нешто е сериозно. А на Челзи добро ќе им дојде Анчелоти некој од Милан да земи од поспособните луѓе ако не друго

Според мене и подобро што не е остварен овој трансфер, не толку неопходен, а доста скап трансфер. Тие пари мислам дека доколку сега не ги искористи Роман, на лето сигурно ќе ги искористи колку-толку подбро..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom