Во кратки црти од 2020 скоро секоја пауза за репрезентации во Октомври/Ноември започнуваат дебатите:
-Дали Челзи може да биде при врвот на лигата?????
-Дали Арсенал може да го сруши рекордот на Мурињо за најмалку примени голови???
Уште пред католички Божиќ се дознаваат резултатите
То е.
Јас лично повеќе сезонава се надевам на среќа и нешто во ЛШ да направиме, за ПЛ мислам целта беше да се нема стресови...а дали ќе има или не ќе се вратиме на темава во Март.
Вака првично... лаже некако сезонава и местото на табела и дури би рекол можеби има и обратен ефект.
Ливерпул: "Слот да биде отпуштен! Се распаѓаат! Катастрофа! Катаклизма!!!" - 23 поени
Ман. Јунајтед: "Зошто е овој уште тренер бе? Тимов е катастрофа! Више од пола од тимот е за фрлање! Дно!!" - 25 поени
Челзи: "Па добро, ок се, со Арсенал добро се држеа, Барса ја тепаа у ЛШ, Светски прваци се, имаа проблем со повредите, одбраната е тиња, ама тоа е, не се на ниво за титула, ама се едни од подобрите екипи во лигава" - 25 поени (едит: само да објаснам дека овој дел е за општата перцепција во медиумите/интернет, повеќе хејт добиваат Пул и Јунајтед од нас, а сите сме исто гомно, само ние што играме ок во ЛШ па се вадиме

)
...ма немој да ме јебеш бре
Ова да беше у врвот на Роман сега веќе Хидинк ќе го палеше моторчето
Очекувам да е исто цела сезона и да има подеми и падови низ лигава.
Целта за ПЛ беше да обезбедиме топ4 пласман и по можност да бидеме сигурно топ 5 уште на 3-4 кола до крај на сезона, така да е рано за тоа.
Ќе биде добро да тепаат све до крај у ЛШ и да фатат топ8, ама песимист сум некако за тоа.
Со среќа нека му е на Мареска овој декември, најзаебан период да си менаџер, а не дека има јаки играчи на сите позиции (cough одбрана cough) + повреди и се тоа...