Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ми излезе видео каде играчите го изговараат своето име ги немаше Џексон, Нкунку, Чивел, Веига, Дисаси, Чукуемека, Д Фофана и Мудрик.
Не ми се верува дека навистина го кикнаа Џексон, дали црвениот картон на СП му ја запечати судбината?
Тренира со тимот пак, ако не направи трансфер ќе биде вмешан, не е од играчите кои целосно се тргнати.

Бев на одмор али не 4 месеци.:D

Тенка е средината можеа да донесат уште еден везњак, пак сме со Енцо и Каиседо само. Лавиа е енигма колку утакмици ќе е во можност да изигра. Сантос дали ќе остане и тоа е прашалник.
5 играчи се за 2 позиции. Сантос останува, во ниеден момент не беше ова несигурно. Есуго од тоа што го видовме е достојна замена за Каиседо. Лавиа нема да мора да го брзаат да се врати и се надевам тоа ќе му овозможи да остане здрав подолг период. Не гледам простор за уште некој.

Датро Фофана е од оние играчи што ако му се погоди една/две позајмици ќе може да се инкасираат 25-30+ милиони.

Иначе Хачинсон во Форест направил трансфер така што клубот ќе инкасира 4-5 милиони од sell-on.

И Тосин не бил спремен, уште не почнала сезоната веќе повреди.

Најверојатно утре Хато и Чалоба штопери.

За Хинкапие од Леверкузен сме биле заинтересирани, добар штопер.

И Бадијашил е повреден исто така (не дека некој го сметаше за во први 11). Нема да ме чуди Фофана да го видиме во стартниот тим.

Хинкапие е навикнат да игра систем со тројца дефанзивци каде што он е левиот штопер (некогаш играше и како лев винг бек). Не сум сигурен како би се снашол во оваа формациска постава.

Ачемпонг во први 11, другото е очекувано. Фофана е на клупа.

Ачемпонг во први 11, другото е очекувано. Фофана е на клупа.
Не дека не беше очекувано со оглед на повредите на Тосин и Колвил. Хато е ептен нов, нема играно ни една минута во премиер лига, Фофана нема играно фудбал одамна.

Не дека не беше очекувано со оглед на повредите на Тосин и Колвил. Хато е ептен нов, нема играно ни една минута во премиер лига, Фофана нема играно фудбал одамна.
Вистина, јас искрено сакав да видам до кај е Фофана и затоа се надевав.
За Хато јасно беше дека нема да игра ЦБ, ем што е кратко со екипата, ем што го планираат за лев бек.

Ужасно прво полувреме, без шанса за гол.
Џејмс ќе јаде црвен ако не биде заменет.

James nervozen, mora out.
Palmer ne postoi.
Acheampong osven 1 los pass, igra bez greska, bravo!
Palace e mnogu nezgodna ekipa za igranje.
Автоматски споено мислење:

Saat ipol od zivot sto bolje da ne se desese.

Последно уредено:
Физички како да не беа 100% спремни, многу исфорсирани долги топки, безидејно.

Езе мора да се купи, лево крило што ни треба а уште од самиот старт ќе прави разлика на терен.

Тешко е да се игра против 11 играчи што се добро бранат, а уште потешко е против 12.

Брат брату, едно 10 блу-тут фаули досуди во нивна корист. Исто така, не му даде црвен картон на говедото Матета за газењето на Каиседо во второто полувреме, односно не му даде втор жолт, кој беше чист како солза. Второто полувреме барем личеше на нешто, за разлика од првото што, благо речено, беше катастрофа. Како што напиша братот погоре, како да не беа подготвени 100%, ама каде е таа енергија од мечевите со Милан и Леверкузен? Не беа ни 20% од тоа што го прикажаа на подготовките.

Санчез повторно се врати на старото. Изгледа ќе треба почесто да се зборува за доведување нов голман, па можеби ќе се уозбили, како на СКП. Вчера една топка не испрати таму каде што требаше.

Ајде, не е сè толку црно, има и позитивни работи, како Ачемпонг и Естевао. Распоредот не е баш лесен за почеток на сезоната, ама верувам дека новите играчи брзо ќе се привикнат на Премиер лигата и ќе газиме.

Си праевме бајрам на умот, Ренато во Виљареал за 30м евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom