Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно ќе го гледаме Челзи утре после две недели. Има прес конференција за 15-20 минути тука.
--- надополнето: 14 септември 2012 во 14:18 ---
Нема ниту еден повреден играч. (y)
Тери и Кол се спремни да играат, Марин исто ама ќе игра за резервите денес. Мата почнал со тренинг денес после одморот и не е сигурно дали ќе игра утре.

Чех​
Иванович - Кејхил - Тери - Кол​
Микел - Лампард​
Мозес - Оскар - Хазард​
Торес​

Многу сличен тим планирав, само наместо Лампард да биде Оскар или Ромеу, а Марин, Хазард и Мосес во навална линија. Ама ете, Марин уште не бил подготвен за прв тим и за 90 минути.

Како и да е, Мата треба да одмори, затоа што е исцицан до крај, Лампард не може да игра константно секоја утакмица, а во одбрана Тери и Ивановиќ, а десно Азпи.
Не им го заборавам мизерното издание на Кејхил и Луиз против Атлетико, па нека одморат на клупа.

Тешко Марин да биде стартер утре...затоа Мозес треба да искористи...

Ајде утре на тоа нивата идеме по 4 победа и јас како вас очекував Мозес да почне во први 11 или пак Стариџ како десно крило да добиеме на брзина,Оскар не знам дали е паметно да игра против тие волови но ете ги дадовме Меирелеш и Есиен така да не гледам друг избор а и Мата конечно нека добие одмор и така играме во среда ЛШ.

Јас мислам дека Оскар нема да добие шанса утре...затоа вака ќе биде...

Мозес - Хазард - Стариџ
--- надополнето: 14 септември 2012 во 15:27 ---
246623_421408301251424_1359898546_n.jpg

Не знам за вас, ама јас некако песимистички гледам на мечот утре. Плус кога ќе се земе фактот дека имаат само 1 бод и се 19ти на табелата, а и доста играчи земаа ептен се заплашувам...се надевам дека грешам.:unsure:

Колку да се знае младинците изгубиле 1-4.Стрелец Бамфорд овој на секоја утакмица гол дава :D

Ќе го јадат нубовите утре ради педерскиот пораз на тоа нивата Лофтус лани. И после и Јувентус ќе добие по муцка.
После поразот тежок, рехабилитација удираме на овие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom