Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бертранд мен оф д меч бешеСега стигнав дома таман за второ полувреме да го изгледам. Составот многу интересен. Бертранд пак добива шанса и тоа во многу битна утакмица што е одлично. И Ромеу конечно повторно да го видиме, почна веќе да ми фали. Покажа одлична игра на почетокот на сезонава и сметам дека треба да добива повеќе шанса. Само фали креативност во составов, мора да се купат креативци.
Имаше нешто интересно во прво? Не сте пишале ништо конкретно.
Пречка погоди Косчелни, како и да се вика... Можевме до победа, ама тоа е...Бертранд мен оф д меч бешеНајинтересното, пречка на Ван Перси мислам?
Кехил, Стариџ и Калу незнам што бараа денес на таа утакмица![]()
Бертранд мен оф д меч бешеНајинтересното, пречка на Ван Перси мислам?
Кехил, Стариџ и Калу незнам што бараа денес на таа утакмица![]()
Да бе, напаѓач ќе ставевме место него
Да не беше Кејхил примавме гол гарант
Него, добив впечаток дека и да ја изгубевме утакмицава ништо немаше да му смени на РДМ. Дали тоа значи дека идеме во финале?![]()
И Пиазон!Освен Феруз и Чалоба засега, ниту јас не гледам иден фудблаер за прв тим.
Феруз е идеален за ПЛ, идеален за Челзи, сличен со Руни, само апла побрз.
Чалоба си е стандард секоја сезона, плус сезонава се истури од голови во многу битни натпревари.
Јас делам исто мислење со Фантом за Пиазон. Мислам дека му одговара стил на игра како на Барселона, и лига како Барселона, физичка спремност за ПЛ од него никад нема да видиме, ќе заврши или како Штох, или ќе замине во Барселона/Реал каде ќе прави парче, и ние ќе мислиме дека сме ѕвер продале, а всушност неговата физичка спремност не му дозволува да заигра за Челзи. Таков играч да се напумпа и направи бабачко, ќе изгуби на брзина и техника, и тоа многу, и тогаш ќе имаме Просечко.И Пиазон!
Можда не е доволно физички спремен за ПЛ, ама кога и да гледам хајлајтс од младите во секоја акција учествува и тој, секоја асистенција е последица на негово додавање...
Бар ќе гаиме надежи во него (и Чалоба и Феруз) наместо да кинеме нерви заради Малимуда и Калу.
Не ме загрижува Њукасл. Ќе играат и со нас и со сити. Ќе ги средиме.њукасл води у пм![]()