Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Респект до фановите на Барса кои искрено честитаа победа. Нека ни е честита победава, и во вторник се надевам на најдоброто. :) За вчера што да се каже...по мене, Барселона не само што не заслужи да загуби, туку и заслужи да победи (да речеме 1-2) поради големиот број шанси и двете стативи. Но, фудбалот е таква игра. Ќе играш, ќе играш, ќе создаваш шанси и ќе примиш гол по една грешка/контранапад. Слична игра очекувам и во вторник.
Извини но мислам дека ти не треба да навиваш за Челзи. Како можеш да кажеш дека Барселона требало да победи, дека таа повеќе заслужила да победи. Сети се само полуфиналето во 2009. зарем тогаш Челзи заслуши да изгуби??? Абе ајде мавни си ја главата од ѕид ;)

Ангелу немој така да вреѓаш. ;)

Ангелу немој така да вреѓаш. ;)
Јас? Ако го сфаќате тоа како навреда ваш проблем... како може бе некој кој навива за Челзи да каже дека Барселона заслужила да победи... Може ќе каже дека реално гледа на работите бла бла.... мене некако таквото мислење не ми се совпаѓа....

Ги следите младите? После Манчестер Јунајтед во полуфиналето, сега играат финале против Блекбурн.

Почнато е веќе
http://www.lagerassassin.eu/sport-stream/1/2650.html

Баш денес ми го успориа нетот, неможам да гледам :(

Јас? Ако го сфаќате тоа како навреда ваш проблем... како може бе некој кој навива за Челзи да каже дека Барселона заслужила да победи... Може ќе каже дека реално гледа на работите бла бла.... мене некако таквото мислење не ми се совпаѓа....
Се' во ред, ама "мавни си ја главата од ѕид"? Нема потреба од такво нешто.

Никој не гледа бе?
2-0 е во 34та минута сега :D

Со ваква омладина нема зошто да се грижиме за нашата иднина.... :cool:

Без заебанција ама овие играчи навистина ветуваат. Посебно Ферусот наш :) и Пиазон, а да не го заборавам и Чалоба...

За жал, Кате е потполно во право, и тој пост воопшто не беше објективен, или пак like whore за да ти го сфатам зошто си пишал, едноставно, како да беше пишан од фан на Барселона.

Пизаон може да игра во ЕПЛ?
Ако може јас не би мислел 2 пати и дефинитивно би го ставил во прв тим против Блекбурн во последно коло.
Пиазон е класа играч за Калу

Пизаон може да игра во ЕПЛ?
Ако може јас не би мислел 2 пати и дефинитивно би го ставил во прв тим против Блекбурн во последно коло.
Пиазон е класа играч за Калу

Да да може. Беше и еднаш повикан со првиот тим против Свонси мислам игравме, беше резерва.

Афане го гледам како иден фудбалер на Барселона, Чалоба ме разочарува со то шо не гледам дека е нешто поарен од лани, а Пиазон во прв тим можи да биди повикан само од тренер кој живее во фантазијата како АВБ и смешно е да се кажи дека е класа играч за Калу.

Добар колектив се, ама не гледам иден играч на првиот тим на Челзи од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom