Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Стариџ и Дрогба како прво не се.Да беа тие 100% ќе ги видевме во игра.

A eве кој се на клупа:

Subs: 23 Ross Turnbull, 20 Paulo Ferreira, 27 Sam Hutchinson, 34 Ryan Bertrand, 45 Nathaniel Chalobah, 20 Josh McEacharn, 18 Romelu Lukaku.

Калоу и Малуда под хитно мавање од тимот оваа година , и Дрогба може да си замине..не ми требаат вакви циркузанти

Ne bi bilo loso Lukaku da vleze.Iako ne sum mu najgolem fan bi sakal da dobie sansa.
Inace epten losa igra prvo poluvreme

Стариџ и Дрогба како прво не се.Да беа тие 100% ќе ги видевме во игра.

A eве кој се на клупа:

Subs: 23 Ross Turnbull, 20 Paulo Ferreira, 27 Sam Hutchinson, 34 Ryan Bertrand, 45 Nathaniel Chalobah, 20 Josh McEacharn, 18 Romelu Lukaku.

од кај си сигурен за Дрогба?

од кај си сигурен за Дрогба?
За што да бидам сигурен за тоа дека ќе беше во игра ?
Па дека стана стандард да го гледаме на секоја утакмица ,ништо чудно да беше ќе играше од прва мин.
Но и вака е добро .Гледам Торес се труде.Додаде две топки иако таа на Лампард малце му ја тргнаа,но оваа на Мата што му додаде беше совршена мислев дека ќе биде гол ама се разочарав.Како и да е почна второ ајде да тепаме ,доколку можеме :)

За што да бидам сигурен за тоа дека ќе беше во игра ?
Па дека стана стандард да го гледаме на секоја утакмица ,ништо чудно да беше ќе играше од прва мин.
Но и вака е добро .Гледам Торес се труде.Додаде две топки иако таа на Лампард малце му ја тргнаа,но оваа на Мата што му додаде беше совршена мислев дека ќе биде гол ама се разочарав.Како и да е почна второ ајде да тепаме ,доколку можеме :)

Последните 2 утакмици дрогба не покажува баш ништо , со Астон Вила губеше топки безвезе , усеруваше акции , додека Торес беше 100 пати подобар од него..

Последните 2 утакмици дрогба не покажува баш ништо , со Астон Вила губеше топки безвезе , усеруваше акции , додека Торес беше 100 пати подобар од него..
Па ок бе доста ме цитираш.Дај олади малце и гледај го второво сега.Не за џабе игра Торес.Ајде зз.

Рамирес не е крило, никогаш и не бил, и никогаш нема ни да има ни к од крило. А сепак е најдоброто десно крило на Челзи. :facepalm:

Рамирес не е крило, никогаш и не бил, и никогаш нема ни да има ни к од крило. А сепак е најдоброто десно крило на Челзи. :facepalm:

хаха
Баш така, ете го :D
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 17:14 ---
Леле, ете ја и прославата.

:facepalm:

Овие ако се во финале во ЛШ и ако даде гол Челзи сите навивачи ќе слезат на терен и заедно ќе прослават :D .

Иначе прославава ... :D

Замолувам премогу, забавено видео од прославава на голов. Вао. :confused:

Срдечно благодарен.

Прославата неможеше да биде по фејк.. реално..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom