Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Стариџ и Дрогба како прво не се.Да беа тие 100% ќе ги видевме во игра.

A eве кој се на клупа:

Subs: 23 Ross Turnbull, 20 Paulo Ferreira, 27 Sam Hutchinson, 34 Ryan Bertrand, 45 Nathaniel Chalobah, 20 Josh McEacharn, 18 Romelu Lukaku.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Калоу и Малуда под хитно мавање од тимот оваа година , и Дрогба може да си замине..не ми требаат вакви циркузанти

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
Ne bi bilo loso Lukaku da vleze.Iako ne sum mu najgolem fan bi sakal da dobie sansa.
Inace epten losa igra prvo poluvreme

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Стариџ и Дрогба како прво не се.Да беа тие 100% ќе ги видевме во игра.

A eве кој се на клупа:

Subs: 23 Ross Turnbull, 20 Paulo Ferreira, 27 Sam Hutchinson, 34 Ryan Bertrand, 45 Nathaniel Chalobah, 20 Josh McEacharn, 18 Romelu Lukaku.
од кај си сигурен за Дрогба?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
од кај си сигурен за Дрогба?
За што да бидам сигурен за тоа дека ќе беше во игра ?
Па дека стана стандард да го гледаме на секоја утакмица ,ништо чудно да беше ќе играше од прва мин.
Но и вака е добро .Гледам Торес се труде.Додаде две топки иако таа на Лампард малце му ја тргнаа,но оваа на Мата што му додаде беше совршена мислев дека ќе биде гол ама се разочарав.Како и да е почна второ ајде да тепаме ,доколку можеме :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
За што да бидам сигурен за тоа дека ќе беше во игра ?
Па дека стана стандард да го гледаме на секоја утакмица ,ништо чудно да беше ќе играше од прва мин.
Но и вака е добро .Гледам Торес се труде.Додаде две топки иако таа на Лампард малце му ја тргнаа,но оваа на Мата што му додаде беше совршена мислев дека ќе биде гол ама се разочарав.Како и да е почна второ ајде да тепаме ,доколку можеме :)
Последните 2 утакмици дрогба не покажува баш ништо , со Астон Вила губеше топки безвезе , усеруваше акции , додека Торес беше 100 пати подобар од него..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Последните 2 утакмици дрогба не покажува баш ништо , со Астон Вила губеше топки безвезе , усеруваше акции , додека Торес беше 100 пати подобар од него..
Па ок бе доста ме цитираш.Дај олади малце и гледај го второво сега.Не за џабе игра Торес.Ајде зз.

F

fantomX

Гостин
Рамирес не е крило, никогаш и не бил, и никогаш нема ни да има ни к од крило. А сепак е најдоброто десно крило на Челзи. :facepalm:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Рамирес не е крило, никогаш и не бил, и никогаш нема ни да има ни к од крило. А сепак е најдоброто десно крило на Челзи. :facepalm:
хаха
Баш така, ете го :D
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 17:14 ---
Леле, ете ја и прославата.

:facepalm:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Овие ако се во финале во ЛШ и ако даде гол Челзи сите навивачи ќе слезат на терен и заедно ќе прослават :D .

Иначе прославава ... :D

F

fantomX

Гостин
Замолувам премогу, забавено видео од прославава на голов. Вао. :confused:

Срдечно благодарен.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Прославата неможеше да биде по фејк.. реално..

Kajgana Shop

На врв Bottom