Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
393478_1560272182775_1714434493_758212_765799273_n.jpg

Зверот си останува звер.
Браво за Челзи вака треба да се игра. :)

Одлична игра,заслужена победа.. Дрогба ЅВЕР !!
Натпреваров цел тим изигра на ниво,немам никакви замерки.. Одбраната за првпат сезонава беше супер..
И уште нешто.. Се гледа дека учител на Боас му бил Мурињо,одамна го немам гледано Челзи во вакво издание :) :)

385534_10150435400709614_124855544613_8189523_840898140_n.jpg

Нешто од натпреварот Кинг Дрогба :)

381026_10150435264359614_124855544613_8189237_1618331308_n.jpg

И Рамирес шема ! :)

Срцето ми е на место,теретот го нема веќе.У пичку матер,браво!
95 посто бев сигурен дека Челзи победува вечерва,али оставив уште 5 на случајност или на кикс од судија.
Ме радува тоа што ова е првата утакмица што Боас ја добива на тактички план.Браво и за него.Им закачивме брз гол,ги оставивме да напаѓаат 15 минути,па им закачивме уште еден.После цело второ полувреме скоро кружеа околу шеснаесетник,не беа многу опасни,се издуваа и го јадеа пак.

Не сакам да го кажам ова,али ме потсеќа малку на Мурињо.Ме потсеќаше вечерва барем.Зошто ако приметивмте,Стариџ и Мата играа повеќе како десен и лев бек,отколку како крила.Истото го правеше со Интер,со Пандев и Ето,кога не тепа нас на Бриџ(годината кога Интер беше шампион).Помагаа во дефанзива,фактички ги одвојуваа играчите со Бане и Ешли заедно.Паметно,многу паметно.

Е сега кога сме кај Стариџ.Супер играч,одамна го знаеме тоа,ама има еден мал проблем,или можеби голем.Себичноста.Мора,едноставно мора да почне повеќе да подава.Себичеше и со Њукасл,ама се извади со голот.Сега двапати не додаде,а можеше да го направи тоа.Тука му фаќам само замерка.

Мата,го обожавам човеков,едноставно ми станува миленик,заедно со уште неколкумина.Две асистенции,напред-назад цело време,работник,одличен техничар,да ти е мерак што го имаш во екипа.
Фантом,второкласен играч од Шпанија викаш а?Еве уште една утакмица каде што докажа дека не е така,и џабе да ме цитираш и да ми објаснуваш дека е второкласен,зошто не е така.
А овој Ромеу,исто.Ѕверка,која будала.Како сече на негова позиција,невозможно.Не го сакав многу,дека дојде од Барселона,ама сигурно е подобар од Микел една класа.
Копиљ,копиљ,али од кога игра тој прв состав,Челзи нема примено гол(Волвс,Њукасл,Валенсија,пу пу да не урочам).Ептен јако дете,само да не ни го земат каталонциве.
Другиве ме мрзи да ги коментирам,али во глобала сите беа на место.Бане кинеше во одбрана,мама им еба.

И така,први во група сме,иако не очекував.Победивме и се отарасивме со групнава фаза.Сега сме во исчекување на противникот.
Иначе не летајте и вие многу,до пред една недела не бевме баш добри,три утакмици не мора да значат ништо.Иако има огромна промена од тогаш па досега.На подобро,секако.
Без примен гол,постигнати 9,конкретни,со шанси,добра реализација.

Следни,Сити.Сакам да ги изебеме.

That's it!
Ова се бара, ебење до коска, мајстори.
Секоја чест за целиот тим, за сите играчи и посебно за Боаш.

На мечов влеговме многу мотивирани по победата на Њукасл и раниот гол што го дадовме само не понесе уште повеќе на крилјата.
Колективно сите изиграа одлично, тимски, и не се даваше никаков простор за доминација на Валенсија и создавање шанси.

За Рамирес веќе нема потреба од коментари, човеков е машина, можеби нема кој знае каква техника, но брзината и снаодливоста ја користи максимум, земавме злато за 20м, добра зделка на дебелиот Гурлај иако го пцуевме кога го купија.
За Дрогба неможам да коментирам, класа е класа.
Мата е ѕвер, ова е човекот што ќе биде идната легенда на Челзи, само се надевам дека Реал нема да ни го киднапира, какви само пасеви дава, какви акции организира, продори, алал вера.
Ориол истотака, детето е класа над Есиен и Микел, сега можеби ќе ме нападнете но ова е факт, колку само зрело и сталожено игра за негови години, колку многу ме потсетува на Макелелем неможе да остане незабележително, одлично си ја врши улогата во тимот и пред се одлично подава.
Честитки и до Боаш, одлично поставена игра и тактика, Валенсија тотално отсечена и оставена само да се подава бескрајно, Солдадо не се виде, никој никој..А и многу е интересен со неговите реакции од клупа.

That's it!
Ова се бара, ебење до коска, мајстори.
Секоја чест за целиот тим, за сите играчи и посебно за Боаш.

На мечов влеговме многу мотивирани по победата на Њукасл и раниот гол што го дадовме само не понесе уште повеќе на крилјата.
Колективно сите изиграа одлично, тимски, и не се даваше никаков простор за доминација на Валенсија и создавање шанси.

За Рамирес веќе нема потреба од коментари, човеков е машина, можеби нема кој знае каква техника, но брзината и снаодливоста ја користи максимум, земавме злато за 20м, добра зделка на дебелиот Гурлај иако го пцуевме кога го купија.
За Дрогба неможам да коментирам, класа е класа.
Мата е ѕвер, ова е човекот што ќе биде идната легенда на Челзи, само се надевам дека Реал нема да ни го киднапира, какви само пасеви дава, какви акции организира, продори, алал вера.
Ориол истотака, детето е класа над Есиен и Микел, сега можеби ќе ме нападнете но ова е факт, колку само зрело и сталожено игра за негови години, колку многу ме потсетува на Макелелем неможе да остане незабележително, одлично си ја врши улогата во тимот и пред се одлично подава.
Честитки и до Боаш, одлично поставена игра и тактика, Валенсија тотално отсечена и оставена само да се подава бескрајно, Солдадо не се виде, никој никој..А и многу е интересен со неговите реакции од клупа.

Ромеу,добар е малиот,ама не мора да го деградираш Есиен затоа што лани изиграл една слаба сезона.. Сите знаеме дека истиот беше најдобaр DM во СВЕТ во периодот од 2006та-2008ма ,ако не и сезоните после повредата (08-09 и дел од 09-10) ..

Ромеу,добар е малиот,ама не мора да го деградираш Есиен затоа што лани изиграл една слаба сезона.. Сите знаеме дека истиот беше најдобaр DM во СВЕТ во периодот од 2006та-2008ма ,ако не и сезоните после повредата (08-09 и дел од 09-10) ..
Со такви колена какви што има Есиен заборави го веќе.

Dali e Romeu dobar posto e od skolata na Barsa ili e dobar posto e dobar? :D
Добар е ради тоа што е добар и ради тоа што добива шанса и мотивација од страна на Боаш ,и нормално и што игра во тим како Челзи :D :D :D :D .
Не дечкото дојде од Барселона и знаеме дека Барселона има многу талентирани играчи од средниот ред и дај боже да го зачуваме овај :).И како што кажа самиот ти пошто е од школата на Барселона.

Честитки за победа, иако според посед на топка бевме слаби но фактички тоа беше поентата... Мата-зборови немам, сите ги потрошив во предходните постови за него.. Ромеу се гледа дека е школуван добро од Барселона и дека е класа играч, да отиде да игра за Барселона, нема да игра многу, а тука добива шанса и тоа секако заслужено.

Добар е ради тоа што е добар и ради тоа што добива шанса и мотивација од страна на Боаш ,и нормално и што игра во тим како Челзи :D :D :D :D .
Не дечкото дојде од Барселона и знаеме дека Барселона има многу талентирани играчи од средниот ред и дај боже да го зачуваме овај :).И како што кажа самиот ти пошто е од школата на Барселона.
Steta sto barsa moze da si go vrati na krajot od drugata sezona to est vo 2013

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom