Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
That's it!
Ова се бара, ебење до коска, мајстори.
Секоја чест за целиот тим, за сите играчи и посебно за Боаш.
На мечов влеговме многу мотивирани по победата на Њукасл и раниот гол што го дадовме само не понесе уште повеќе на крилјата.
Колективно сите изиграа одлично, тимски, и не се даваше никаков простор за доминација на Валенсија и создавање шанси.
За Рамирес веќе нема потреба од коментари, човеков е машина, можеби нема кој знае каква техника, но брзината и снаодливоста ја користи максимум, земавме злато за 20м, добра зделка на дебелиот Гурлај иако го пцуевме кога го купија.
За Дрогба неможам да коментирам, класа е класа.
Мата е ѕвер, ова е човекот што ќе биде идната легенда на Челзи, само се надевам дека Реал нема да ни го киднапира, какви само пасеви дава, какви акции организира, продори, алал вера.
Ориол истотака, детето е класа над Есиен и Микел, сега можеби ќе ме нападнете но ова е факт, колку само зрело и сталожено игра за негови години, колку многу ме потсетува на Макелелем неможе да остане незабележително, одлично си ја врши улогата во тимот и пред се одлично подава.
Честитки и до Боаш, одлично поставена игра и тактика, Валенсија тотално отсечена и оставена само да се подава бескрајно, Солдадо не се виде, никој никој..А и многу е интересен со неговите реакции од клупа.
Со такви колена какви што има Есиен заборави го веќе.Ромеу,добар е малиот,ама не мора да го деградираш Есиен затоа што лани изиграл една слаба сезона.. Сите знаеме дека истиот беше најдобaр DM во СВЕТ во периодот од 2006та-2008ма ,ако не и сезоните после повредата (08-09 и дел од 09-10) ..
Dali e Romeu dobar posto e od skolata na Barsa ili e dobar posto e dobar?![]()
Еве нешто и од Ориол Ромеу.Зверка и овај е![]()
Добар е ради тоа што е добар и ради тоа што добива шанса и мотивација од страна на Боаш ,и нормално и што игра во тим како ЧелзиDali e Romeu dobar posto e od skolata na Barsa ili e dobar posto e dobar?![]()
Steta sto barsa moze da si go vrati na krajot od drugata sezona to est vo 2013Добар е ради тоа што е добар и ради тоа што добива шанса и мотивација од страна на Боаш ,и нормално и што игра во тим како Челзи![]()
![]()
![]()
.
Не дечкото дојде од Барселона и знаеме дека Барселона има многу талентирани играчи од средниот ред и дај боже да го зачуваме овај.И како што кажа самиот ти пошто е од школата на Барселона.