Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
nemoj nekoj da mi kaza deka Ceh e golmaniste, da mi grizne od takvoto, pa i toj Lambard pataruska..

Секоја чест за Арсенал како и за Ван Перси не бидува екипа од нас со ваква игра :).Ја идеме по истиот пат како во минатото :)

хих ама ми беше интересен овој Боаш кога Челзи израмни 3-3 , па помизерно 2ро полувреме неможеа да изиграат Челзи. Ќе му летне главата и на тренериштево ваше до божиќ.

Од 2-1 на полувреме до 3-5 на крај.Нека земат да се убијат сите во одбрана,колку мизерно издание,

Боас друже,што кој кур со измените бе,ајде нека ми објасни некој.

кога го стави лукаку се знаеше дека ќе изгубиме,

Торес не мрдна на утакмицава а не беше заменет..Лукаку во игра а човекот врска нема што е дерби и англиски фудбал..Срамота..Али тоа е..

Без Анелка и Дрогба на клупа можеше само да седеме и да гледаме што ке се случи.И еве што се случе хет трик на Ван Перси победа на Арсенал.Леле па и овај Малуда пак по исто си тера !

Не ме боли тоа што примивме 5 гола и демек ќе ме заебават,ме боли тоа што игравме во второ полувреме катастрофално лошо.Почна да ми се лоши.
Капа му симнувам на Мата,а и на Лампард.Ама сами двајца играчи не можат против цела екипа.

И ко ќе размислам подобро,не е Тери крив толку за последниот гол.Мајмунот Малуда му ја врати безвезе.

Челзи пробува да гради облакодер без темели.

Пократка и појасна метафора за ова шо се случува не постои, кој ја сфати, сфаќа и што јас кажувам, т.е. што се случува со Челзи.
Кој не ја сфаќа или не сака да ја сфати, нека продолжи да живее во „светот на еволуција на АВБ.“ Само знаете, еволуциите траат со цели векови и милениуми, неам да биди лошо некој од вас „еволуционериве“ да ми кажи како поминала еволуцијата на Челзи ко ќе се сретнеме во пеколот по некои 2000 години. Ако дотогаш завршила. Еволуцијата.

Сами се победивме,подарен гол за водство на Арсенал од 4-3..

сега барем знам уште од посовреме да не се нервирам годинава ПАК

Сами се победивме,подарен гол за водство на Арсенал од 4-3..

Компензација за тоа што не досуи фаул за Арсенал, при третиот гол на Мата.(Но хард филингс, чест сеин) ;)

Главата горе ајде...се случуваат и вакви работи, ова треба да биде лекција!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom