Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Каква атмосфера и standing ovation за Диего... :cuc:

Броја :vozbud:

Последно уредено:
Преубаво попладне. Одамна вака не било.
Добро игравме, го контролиравме цел меч од прва до последна минута. Повторно три гола и чиста мрежа.
Маунт две асистенции, втората прекрасна, Хаверц гол, деби за Чуквуамека и прв гол за Броја.
Сепак, најубавото и хајлајтс на дуелот - Коста и десетминутните овации на Стемфорд. Направи гадот намерно цел круг, да потрае моментот и да се испоздрави со сите.

Сакам кратко само да издвојам неколку индивидуални перформанси. Кукуреља и Кулибали одиграа супер меч, веќе втор по ред за Кулибали, полека си го фаќа редот. Некогаш само знае да го понесе атмосфета и да излета надвор од позиција, но ќе му укаже сигурно Потер понатаму. Куку е ептен човек од доверба позади, агресивноста и брзината многу олеснуваат за колегите негови од задна линија.
Кепа игра сега со висока самодоверба, гледам слободен е во свое поле, командува, разигрува, многу ми е мило. И секако, Галагер. За мене играч на натпреварот. Во двете фази многу добар, темпото го задрживме благодарение на него, највеќе.

Одморивме играчи, победивме, сега во Милано со почист ум.

Играме како друга екипа. Како Брајтон. :giggle:
Потер апсолутно го има решението за тимов, фантастично играме до сега, дури и во умренава формација со тројца позади што ја презирам, одлично комбинираат и диктираат темпо. Сакам посериозни противници да се пробаме, делуваме свежо и разиграно.

Сепак се испостави дека Тухел ја има изгубено соблекувалната, причини има многу, највеќе си е самиот крив ама еве истиов тим, со истата шугава формација изгледа комплетно различно, живо.

Фофана, па Џејмс. Не сме раат во две големи победи против Милан.

Рутинирано денес, воглавно поради играчот повеќе, ептен ни олесна исклучувањето на Томори. И фрли кал на победата, за мене жолт картон ќе беше сосема соодветна санкција.
Маунт добар и денес, Волвс и Милан поттик за понатамошниот дел од сезоната. Мислам дека заморот го попушта и се враќа на старо.

Лесно се дише сега во ЛШ. Не се надевав на две победи против Милан искрено, не во нашава ситуација.

Вила и Брентфорд на гости, па доаѓа Јунајтед во Лондон. Зафркнато, но само така ќе се челичи овој тим на Потер.

Последно уредено:

Ништо ново, освен тоа што најдобриот играч ќе го нема подолго време и ќе мора да се оперира.
Џабе, колку и да е добар, колку и да има потенцијал да биде светска класа, човекот е всушност склон на повреди.
Штом не може да одигра барем една полусезона во континуитет, тури му пепел.

На зима ќе треба и десен бек да се купи. Со Азпиликуета и Чил како опции и нам и на Потер не може арно да ни се пишува.
Лани после Чилвел и Јувентус тргна низбрдо. Единствено добро е што ние сезонава низбрдо и ја започнавме.
Долга ќе биде оваа реконструкција на тимот, особено додека се дојде до посакувана длабочина.

Chelsea XI: Kepa; Chalobah, Thiago Silva, Cucurella; Loftus-Cheek, Mount, Kovacic, Chilwell; Havertz, Aubameyang, Sterling. Офанзивен состав, одиме на победа.

Најлошото полувреме сезонава убедливо. Ова на ништо не личи, одбранава е комплетно во бунило.
Ако не смени Потер нешто, тешко дека Кепа ќе не спасува повторно.

Само тој и Маунт дојдени се во Бирмингем денес.

Uzasna formacija, izbor na igraci. Vadi go Chillwell, stavaj go Koulibaly, 4ka pozadi i vadi go pobogu Loftus ne znam za koj kur igra so toj fizikus e kompletno beskorisen igrac. Neka go stavi Zakaria ili Jorginho, samo Loftus da ne go gledam.
Kepa brate, definicija za istrajnost i profesionalec, sto se pomina, navedna glava i trenirase, se vrakja na golema vrata so vakvi performansi, ova e mozda i najdobar GK performans u dres na Chelsea otkako gi pratam, bukvalno igra 1v11.

Kukurelja se poveke mi izgleda na flop (pritisok?)

Kepa nerealno sto odbrani na Ings xD

Steta za James

Se pojavi informacija za Amazon i nivnite serijali uste od vremeto na (Abramovic) se zainterisirani za serijal so nas
sega otkako knovnot e tuka najverojatno i ke ima bas bi sakal serijal so nacrtite za 4-4-3 formacijata.

Mi se sviga kaj Poter sto ne ceka da pravi izmeni, odlicno menadziranje na poluvreme i pogodeni izmeni iako apsolutno go utna prviot tim trudejki se da glumi deka e Tuhel.
So 3-5-2 formacijava sto pobrzo raksrtime, toa podobro mada go razbiram zosto ja fura bidejki sredinava ni e apsolutna tinja, sledno leto mora da se kupuva za sredina, DM ednostavno mora.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom