Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, ништо не читав, само си пишав пост, ми даде последно постови, глеам нешто антитела се збори, бев као wtf????Канте е бог. Пресекува, трча контра, бара слободен играч и креира гол шанса. Чех рече како да гледа близнаци кога Канте е на теренот. Буквално секоја педа од теренот ја покрива.
Одбраната одлична. Добро поставени блокови. Сити имаа неколку шанси уште на самиот старт и среќа не ги изреализираа. Другите сегменти им беа умртвени. Штета што Кевин им се повреди, но немаше намера од страна на Рудигер. Веќе беше поставен кога налета на неговата глава.
Ќеф ми е за Хаверц. Премногу критики изеде сезонава, со право, ама убаво ја круниса целата сезона.
Имаат шанса и за уште една титула. Важат за фаворити и се надевам сите играчи ќе бидат фит. Треба нападот подобро да се координира. Напаѓачите трошат премногу топки. Други замерки немам за тимов, па ни тактичката спремност на Тухел. И тој заслужи титила. Ја прероди одбраната. И им се радувам и на неговите засилувања.
пи.ес. @dragonsky "антитела" е метафора, ако не сфати.