Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сега само уште да се договорат Евреите и да ни го пуштат Кејн кај нас. :love:
Најверојатно Хакими во ПСЖ, така да Лукаку нема да го напушти Интер.
Автоматски споено мислење:

Major trophies in the past 20 seasons:

Chelsea: 17
Man City: 13
Man United: 13
Arsenal: 9
Liverpool: 9

Ах да. Фала курцу поштено судење.
Ти евам цела ФА ми се одмили фудбал сезонава со тоа корумпираните судии.

.

Колку е само насмеан Абра :ljubove: Ајде Абра носи го Кејн кај нас и да градиме династија со Тухел и младиве

Последно уредено:
Френк Лампард
Дидие Дрогба
Каи Хаверц

Трите гола на Челзи во финале ЛШ. Каков играч. Каква сезона, полна препреки со кои е невозможно добро да се справи 21 годишно дете. Каков играч ќе биде за Челзи...
Замислете да следите фудбал повеќе од една година и да не можете инстантно да го препознаете страшниот талент кој го поседува. Може утре да си отиде и засекогаш ќе остане врежано неговото име во историјата на клубов.

Честито нека ни е другари, најслатка титула од како следам Челзи. Не дека првата не ми е драга меѓутоа тогаш некако очекувавме баш поради генерација со големи фудбалски карактери.
Сезонава е право чудо, еден куп млади нови неискусни, флопови според фудбалски стручни глави, ние стигнавме до ушлето.

Браво за Тухел огромна заслуга за успехов.
Секоја чест за целата нокаут фаза, тактички, мотивационен аспект.

Канте несомнено најдобар деструктивец во Челзи а сме имале доста добри од Макелеле до Есиен итн. Би се осудил да кажам топ 3 на сите времиња. Машина, робот, мастер.

Аспликуета докторска утакмица, хирургија.

Капа доле, неможам да издвојам никој и тое што играа и тие што не играа во финалево.
Колектив у права смисла на збор.

После ова не би сакал никој да си иде, може само напаѓач да се донесе или која и да е желба на Тухел треба да му се испуни по секоја цена.

Уживајте момци.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Честито титула, нека се множат! Заслужено!

Thomas Tuchel will meet the Chelsea board in the next days to sign a new contract until June 2023 plus option to extend. He’s already planning for new signings together with the club. -
@FabrizioRomano

@angelomangiante

A great manager, Tuchel, and a perfect mix of experienced champions and very talented young players. Next step, one above all: #Haaland. The main goal.
@SkySport

Мора да се искористи моментот за да се земе класа напаѓач. Халанд или Кејн би било идеално. Еден од овие двајца и Рајс. По гласините што се шират алтернатива за Рајс се Тчуамени? и Вајгл??

Дефанзивци не ни требаат имаме доволно, Силва, Рудигер, Кристенсен, Азпи, Зума и видовме дека и Џејмс може да игра како десен централен. Плус Марк Гуехи имаше одлична сезона со Свонси може да се рачуна и на него како и на Томори.

Имаме и прилично играчи за продавање со кои би пополниле голем дел од буџетот за трансфери.

Уф какво славење беше тоа вчера уште има некој промил алкохол останато во организмот :D
И сега гледајќи како прославиле играјачите, Тухел, Роман :love: и фановите прејако :oleee:

Каков господин. Каков мастејманд, но пред се човек.
Не очекував дека ќе ја испише една од најубавите фудбалски приказни со нас.

Тухел :cuc:

Тухел е човек кој работи константно на ниво со тимот, всушност работи така со сите клубови во кои бил.

Не ја губи главата, не го удира славата, постојано надоградува на својот успех.

Он е ко студентите кои учат преку цела година, и само повторуваат еднаш пред испитната сесија, не е ко оние студенти кои сакаат се да набубат пред испитот, шо е невозможно ова ( чисто зa пример де ).

И гледате што изјави, овде во Челзи може стварно да се посвети на тренерската работа, не го замараат за други работи ко во ПСЖ.

Тухел е човек кој работи константно на ниво со тимот, всушност работи така со сите клубови во кои бил.

Не ја губи главата, не го удира славата, постојано надоградува на својот успех.

Он е ко студентите кои учат преку цела година, и само повторуваат еднаш пред испитната сесија, не е ко оние студенти кои сакаат се да набубат пред испитот, шо е невозможно ова ( чисто зa пример де ).

И гледате што изјави, овде во Челзи може стварно да се посвети на тренерската работа, не го замараат за други работи ко во ПСЖ.
Да и мене ми остави впечаток дека сака да остане на подолг рок и да работи со младиот талентиран ростер што го имаме.

Како што кажа Тухел, нов договор е веќе договорен. И прочитав дека веќе работеле со управата на нови засилувања.
Буквално трофејов, и одличната финансиска работа на управата не става во одлична позиција за трансфери.

Последно уредено:
Пак се виделе Тухел и Роман сабајлево. Се надевам меѓу другото и директно му кажал што треба да се купи. Марина и другите може да заебаваат, ама ако Роман реши да фрли пари на некој, не може да му се пререче :D
Каи Хаверц, негова лична желба.

Posledni podgotovki so Donev, RATM, true blue, the xx, par kumanovci i Jeremy Clarkson

Убаво е, @zodiac21
screenshot_1 (1).png

Пак се виделе Тухел и Роман сабајлево. Се надевам меѓу другото и директно му кажал што треба да се купи. Марина и другите може да заебаваат, ама ако Роман реши да фрли пари на некој, не може да му се пререче :D
Каи Хаверц, негова лична желба.

Убаво е, @zodiac21
Прегледај го приврзокот 296854
Топ. Многу пати сум го доживеал тој филинг. Ти посакувам и тебе барем половина пати да доживееш, имаш време, само здравје.
А морам да признаам дека Хаверц ја оправда 1/4 сума со ова вчера.

Топ. Многу пати сум го доживеал тој филинг. Ти посакувам и тебе барем половина пати да доживееш, имаш време, само здравје.
А морам да признаам дека Хаверц ја оправда 1/4 сума со ова вчера.
Стварно уште го памтиш од 2008 филингот м?
Од Виљереал испаднавте :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom