Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Имаа контрола врз играта, ама ништо конкретно пред гол. Хазард одличен, секој пат кога ја имаше топката, поминуваше бар двајца без проблем, само немаше на крај на кого да подаде. Малце повеќе креативност во второ, и може да се добие.

@HoT IcE како бе Хазард не се виде, ги искина, одличен беше. Само што нема со кого да игра напред...

Pa koja sansa ja vide ti ??? Osven kombiniranje nisto konkretno, eden sut na Bane u gol i tolku.
Ок.
Иди гледај Барселона.[DOUBLEPOST=1471291084][/DOUBLEPOST]
@HoT IcE како бе Хазард не се виде, ги искина, одличен беше. Само што нема со кого да игра напред...
Тоа што го правеше денес е најмалце што се очекува од него најреално, знае он да биде многу поконкретен и прецизен во такви ситуации.

Cp7POpAWgAAY7H7.jpg

Sign him up!

Ок.
Иди гледај Барселона.[DOUBLEPOST=1471291084][/DOUBLEPOST]
Тоа што го правеше денес е најмалце што се очекува од него најреално, знае он да биде многу поконкретен и прецизен во такви ситуации.
Idi gledaj francuska vtora liga ako ti e zanimliv mecov.:LOL:

Inace se slagam za Azar nisto posebno, ali i uvek e opkruzen so 2-3 igraci od VH. Mora u vtoro poluvreme pokonkretno, umrenive vest hem ne veruvam da menjavaat nesto, samo ako bi go stavile Paje bi bile poopasni na kontri.[DOUBLEPOST=1471291427][/DOUBLEPOST]To penal neka pusat sega.:vozbud::vozbud::vozbud:

Slaba zavrsnica ima nekako timov bar zasega ova sto go gledam, inace kinat i gazat i se borat i protivnicive edvaj topkata od svoja polovina ja vadat... Konte (y)

Конте ефект:cuc:

Да му ебам педрскиот негов:pos:[DOUBLEPOST=1471294485][/DOUBLEPOST]
Навикнете се на ова и исто ко мене ќе пцуете коќе си оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom