Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Торес се гледа дека е распложен за игра, ги поминува со еден чекор, јас би го извадил Малуда, Торес да игра лево, во средина Дрогба, инаку може многу многу подобро.

Па нормално дека тешко играме,овие копачиве не ни дозволуваат да развиеме игра,да им се мочам во екипата без никаква идеја во играта.Чекаат само некаков прекин или аут,за да тој орангутанот Делап ја уфрли во шеснаесетник и да постигнат евентуално гол.

И не сакам да чујам лош збор за Торес.Затоа што само тој и Микел играат во првово полувреме.Човекот ги дрибла сам,пробува да направи шанса да даде гол.Не е крив тој што нашите дрвести крила се тотално безопасни и не е крив тој што Лампард и Рамирес не знаат да сврзат три паса по ред.

Очекувам во второ полувреме да им здрвиме еден гол,па после нека одат по пченки сите до еден.

двете крила тапа..торес нема ни една топка добиено..само се врака назад да прима топка..сеа добар пробив имаше но немаше среќа за малце...тапа ни се крилата..никако се изгубија..треба подршка од Дрогба..очекувам да излезе калу ..и да го внеси Стариџ ..а и ТОрес да остане у игра чоекот се бори..добро е..и некако многу грубо играат тие од стоук..

Како може да влезе тој кога има казна ?

Mалуда, најпредвидливиот играч на планетава.
Ја незнам зашто на тие позиции не удрија еден ремонт, и Калу и Малуда не се материјал за големи трофеи, факт, они Лукаку ... бре.

Сеа осеќам или едниов или другиов у второ као демек ќе ме демантираат али стојам на тоа дека двајцава не заслужуваат да го носат дресот на екипа која сака трофеј во ПЛ и ЛШ.

Изјави вчера Боас дека ке купува едно крило и еден креативен играч од средина..

Mалуда, најпредвидливиот играч на планетава.
Ја незнам зашто на тие позиции не удрија еден ремонт, и Калу и Малуда не се материјал за големи трофеи, факт, они Лукаку ... бре.

Сеа осеќам или едниов или другиов у второ као демек ќе ме демантираат али стојам на тоа дека двајцава не заслужуваат да го носат дресот на екипа која сака трофеј во ПЛ и ЛШ.

А и од Френки не треба веќе да очекуваат да игра цела сезона во форма. Ни една асална топка не му пушти на Торес, ни тој ни овие двајца гореспоменативе.

Малуда пак некако се трпи, ама Калу... зошто овој уште не го продаваат !? :eek:

Уште една сезона нервози со Калу.....:tapp:
Аман, нека им го дадат гратис на Венгер и компанија - неможам да го гледам веќе како ја усерува секоја шанса !!!

овие и вудгејт го земале кој од кој поголемо говедо :D не знае човек од кај се поопасни од корнер или од аут ке биде тешко да победиме
иначе малуда не е лош како што го кажуваме туку е полош

Очајно ви треба еден плејмејкер. Осеќам дека Торес влага у форма, ама попусто...нема кој да му даде топка.

Иначе цурата на клупа е физиотерапевтка и се вика Ева Карнеиро.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom