Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Какута иде на уште една позајмица, значи очекувајте уште еден играч до крајов на преодниот рок.
добар потег на лил им отиде жервињо и имаат потреба од крило ке добие солидна минутажа (y)
море ке треба да се двајца плеј и крило али некако слабо стојат работите

На score predictor от му реков 0-4 дека ќе биде. Come on boys don't let mamma down :))

Не знам за вас али јас едвај го чекам утрешниот ден.Ќе биде заебано со тие копачите Стоук,плус прво коло е,но очекувам победа во секој случај.

Иначе пред 10 години Марио Станиќ постигнал фантастичен гол во првото коло:

Се надевам дека утре Лампард ќе им здрви приближно ваков гол и на убав начин ќе ја отвориме сезоната.
WOW голот беше No Comment
Абе овие Стоук знаат да се незгодни а и прво коло е не му ја мислам многу
зошо сеа сите јаки нерешено играат :)

Ќе ја даваат на некој спортклуб Челзи? Ај нека му е со среќа на АВБ првата официјална утакмица на клупата на Челзи и да има мнооогу успеси па и првите 3бода да ги пише денеска :LOL:

Дечки има ли некаде слика од лукаку со од Челзи маичка или дрес али подобар квалитет да е ?

Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
9 Fernando Torres
15 Florent Malouda

Subs: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 2 Branislav Ivanovic, 20 Josh McEachran, 10 Yossi Benayoun, 39 Nicolas Anelka, 11 Didier Drogba.

Ајде да видиме како ќе изигра Торес денеска.
Анелка на клупа, тоа е добро :D

Очекувам победа :)
Blue is the colour!

Не сум у тек, зашто е Иванович на клупа?

Која е онаа девојкана што седи на клупа ?

двете крила тапа..торес нема ни една топка добиено..само се врака назад да прима топка..сеа добар пробив имаше но немаше среќа за малце...тапа ни се крилата..никако се изгубија..треба подршка од Дрогба..очекувам да излезе калу ..и да го внеси Стариџ ..а и ТОрес да остане у игра чоекот се бори..добро е..и некако многу грубо играат тие од стоук..

Абе дајте некој стрим овој што го најдов е катастрофа и која е цуцана на клупа а ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom