Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не обвинив, туку не бев единствена шо мисли дека нема да поминиме а само јас сум цитирана.
Никој не ти забрани да мислиш и да го искажеш своето мислење. Мисли што сакаш, но во последните 15 страни имаш едно 15 пати кажано дека нема да поминеме.

Стефи прави инкери бре, затоа така пишува тука.

Vecer ne se banjam. Go nosam dresot sto nosi srekja i omilenite dolni gakji naopaki za srekja. Mora da projdeme.
#inwengerwetrust

Верати не игра тоа е солидна предност за нас, според Ла Паризиен.
7 дена нема тренирано со првиот тим.
Матуди ќе игра,заедно со Мота и Пасторе или Рабиот.
Од Пасторе не се плашам толку, бидејќи имаше многу голема пауза и нема да може да понуди исти перформанси како минатата сезона на Стемофрд кога беше според мене играч на мечот.

Од Хидинк исто зависи зависи, ако излезе со затворена солуција Матич и Микел заедно мислам дека нема да бидеме опасни.

Фабрегас-Микел
Траоре-Вилиан-Хазард
Коста

Ова би било идеално.

За да поминеме понатака, целиот тим треба да изигра на ниво.
Ова им е последна шанса колку толку да ја спасат сезоната.

Многу голема желба ми е Коста да им ја скине мрежата, бидејќи во првиот натпревар испушти две големи шанси од која едната беше пречка сега е редно да им ја продупчи.

Вас ви фали Громотевко во фан клубов. Да ви влее оптимизам.
А тебе ти фале некоја жица, да бидеме реални.

ОН- Очекувам тврд и неизвесен натпревар и се надевам дека Челзи на крајот ќе помине во следната фаза.

Team to play PSG: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Kenedy; Mikel, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa.

Браво за ризикот со Кенеди (y)

Chelsea subs this evening: Begovic, Baba Rahman, Matic, Loftus-Cheek, Oscar, Traore, Remy

Одамна не сум чекал вака утакмица на Челзи. Ептен ќе се разочарам ако не поминеме.

- Ај шо збориш...

И ПСЖ добар состав извадоја. Само Верати им фали. Рабио и Лукас стартери,Пасторе и Кавани на клупа.

Добро изиграно браво. Во игра сме. Одиме на 2-1.

Едино нешто од кое се плашам у второво е очигледно одбранава. Јасно ни фали лидер. Куртоа слабо ги координира и несигурен ми е. Кехил е просечко што викаше фантомот прилепски, а Иванович премногу касни и не е лидер во одбрана да ги координира како ЈТ што прави, Кенеди е млад и фала богу дека никој неможе на него за лошо да му земе за грешки пошто игра и на неприродна позиција, Азпи е работник.
Значи само ова ме плаши, како играме на контри и во напад секоја чест, си ги возиме и играме агресивно и со јак пресинг, секоја чест за Вилиан и Коста, главни се, царуваат.
И да изгубиме нема да ми биде криво, влеговме офанзивно, наметнануваме свој стил на игра и не се браниме безглаво како под Мурињо па срамот да биде поголем, играме МАШКИ, ФАЛА БОГУ.

Се осети дека Кенеди не е лев бек. Аматерски испадна и Псж направи вишок.
Педро ми е оф меч сега за сега, другите се добри.
Високиот пресинг на Челзи носи резултат, 3-4 топки им исековме на 30 метри од нивниот гол, само лоша реализација... Коста мораше да додава за Педро во последната акција.

Стефи спремај пижамите... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom