Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
I am an african, I come from far away.jpg

Па каже, I am an african, I come from far away...

Еден ваков смешен гол и одиме во четврт-финале, што не е јасно..

Дефинитивно најголемата утакмица на Челзи оваа сезона.
Мислам дека ќе биде тактичко надмудрување од две страни. Нема да има многу прилики за гол, туку се ќе се сведе на борба во средината.

Најбитно е да не примиме ран гол, за постигнување имаме цели 90 мин. Псж не верувам дека ќе се осмели прв да нападне, ќе ги брани тие 2-1 од Париз. А на нас ни одговара да постигнеме доцен гол. Бидејќи веднаш од како ќе постигнеме Псж ќе ја превземе иницијативата а ние ќе се повлечеме.

Ако не игра Педро... би сакал 3-ката во средина да е Фабре, Микел и Матич. Крила Вилиан и Хазард.
Микел и Матич се надевам дека ќе имаат добар натпревар, бидејќи кај нив ќе бидат главните конци.
За Коста сум сигурен дека ќе се најде во 3 гол шанси и за разлика од Париз сега ќе го послужи и среќа.
Одбраната е таа што ни е, Тери нема да е спремен така да си знаеме на што сме.
И молам без ОскаР.

Многу тешко да ги избушиме ПСЖ по средина, така што ќе биде клучно крилата да не потфрлат. И редно време е Хазард да го одигра натпреварот на сезоната - доста ја тупи со млитавоста веќе цела сезона !

Нема грешка дека Псж ќе се брани.
Ич не сум оптимист за вечер, немам некое огромно очекување и мислам дека нема да поминиме.
Сега дај Господ нека ме демантират ама ...

Хазард ни должи многу оваа сезона...спомна некој од вас за тоа уште ми е во главата.

Замислете вечер да блесне...

Само јас мислам дека нема да поминиме вечер :unsure:

Стефи, ок е, знаеме дека мислиш дека нема да поминеме уште пред да почне двомечот. Напна веќе.
Пиши му и на Џими погоре оти и тој одамна вели дека нема да ги поминиме.
Или тој машко е па ај не можиме него на Стефи ке му пишиме.

Пиши му и на Џими погоре оти и тој одамна вели дека нема да ги поминиме.
Или тој машко е па ај не можиме него на Стефи ке му пишиме.
нонстоп за алиби си го зимаш тоа што си женско нели?[DOUBLEPOST=1457537128][/DOUBLEPOST]on topic,

ако не игра Матуиди ќе биде многу полесно да се контролира средината, Верати са друге стране не игра баш на највисоко ниво, најверојатно заради повредата

нонстоп за алиби си го зимаш тоа што си женско нели?[DOUBLEPOST=1457537128][/DOUBLEPOST]on topic,

ако не игра Матуиди ќе биде многу полесно да се контролира средината, Верати са друге стране не игра баш на највисоко ниво, најверојатно заради повредата
Таман работа, со вакви "мажишта" како тебе лесно се излегва на крај.
Он топик
Верати најверојатно нема да игра ќе се знај поточно некој сат пред натпреварот.

Таман работа, со вакви "мажишта" како тебе лесно се излегва на крај.
Не зборам јас за мене што сум, ти одново самата носиш заклучоци... така да не обвинувај луѓе тука као демек те напаѓаат дека си женско.

Daj be preku kurov vekje nema da pomineme, nema da pomineme. Ama ako pomineme ne se radujte ko muvli nekoi.

Не зборам јас за мене што сум, ти одново самата носиш заклучоци... така да не обвинувај луѓе тука као демек те напаѓаат дека си женско.
Јас не обвинив, туку не бев единствена шо мисли дека нема да поминиме а само јас сум цитирана.

Вас ви фали Громотевко во фан клубов. Да ви влее оптимизам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom