Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ја едино не сум задоволен од играта во први 20 минути. Не смее да се допушти таква доминација на противникот. За среќа ПСЖ само кружеа околу шеснаестерец, иначе потоп можеше да се деси. После тоа и ние имавме свои шанси и уопште не го паркиравме бусот пред гол. Исто замерка у напад кога играа како без муда и без храброст да бидат поконретни, нарочито до Хазард. Не знам што му е на него, дали нему се игра или толку му паднала самодовербата ????
На СБ очекувам похрабра игра у напад, свеедно треба да бркаме резултат. Шансите за пролаз ми се ипак скептични, ПСЖ имаат атомски тим, очекувам пак нивна доминација на СБ.

:pos:
Со ова си потпиша смртна казна. :icon_mrgr:
Едвај чекам :P[DOUBLEPOST=1455671101][/DOUBLEPOST]
@stefi-love-cfc Селфи у пижами ако поминеме, за тоа што беше убедена дека ќе не потопат.
летни или зимски :rolleyes:
Чекај нека се изигра во Лондон после селфињата.

Се намести на пенал сега Стефи ама ај ќе ја оставам на мира излгеда и неа ја удара нешто лошо у глава деновиве :D

Ако не го искористиш пеналот ПЕДЕР си. :icon_mrgr:

За типот на пижами предлагам да има анкета, да не биде дека сум себичен у избор.
Ама слика у пп. :)

Знам шо пенал ќе даеше, ама не се плашам.
То куче шо лај не каса :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1455671589][/DOUBLEPOST]
Ако не го искористиш пеналот ПЕДЕР си. :icon_mrgr:

За типот на пижами предлагам да има анкета, да не биде дека сум себичен у избор.
Ама слика у пп. :)
Море тука ќе ја постирам, нека седи за украс да ви го разубам фан клубот малце, во последно многу мрачен е :D.

Деви ти вака како неутрален фан а сигурно ги гледаше Челзи со Псж, да те прашам задоволен си од играта на Челзи ? Онака ме интересира туѓо мислење, пошто еве гледам цел фан клуб има позитивно мислење за играта на Челзи јас делам, можи грешам.:D
Не гледав го мерев корзото денес со апаратот на мене и на крај ни фудбал нит слики напрајв. Денес ми беше ден за релаксирање апсолутно од се.

Мој став е дека овогодинешниот неред во Челзи нема да се среди до лето ептен тешко е сеа како изиграле не знам :)

Нц, Стефи не се изјасни за мојот предлог од претходната страна, а еве чекам веќе 2/3 саати. Ќе треба да си пишам корпа во тефтерчето!?

Нц, Стефи не се изјасни за мојот предлог од претходната страна, а еве чекам веќе 2/3 саати. Ќе треба да си пишам корпа во тефтерчето!?
Контињер (шо би рекле во Битола)
:D

Очигледно. :D Малеееј, колку корпи и контињери имам добиено, треба во портокалово да одам.
Ќе поминам со камиончето јас да те соберам :D

Секој со свое мислење бе чоек, јас сум задоволна од резултатот оти искрено очекував потоп а не се деси.
На терен Челзи беа повеќе во сопствен шеснаесетник отколку на центар. Имаа шанси и тоа неколку 100 % шанси, значи факт. Ама Псж како се наапаа во второ полувреме поготово последните 20 мин. голот на Челзи висеше буквално.
Фала Богу дека гледам напредок во играта, во пристапот на игра се то ок, на крај краева ќе видиме во Лондон кој сме шо сме, во Париз Челзи се бранеше, одеше на резултат сега ќе видиме како ќе изгледаат кога тие ќе бидат оние шо треба први да нападнат.
Некој да чита ке речи за Псж навивам :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1455670553][/DOUBLEPOST]
Точно, голманите денес доминираа.

Стефи,
За некој што не те чита редовно по муабетиве стварно делуваш како да си навивач на ПСЖ. :D

Баш заради тоа што сите очекуваа потоп (а најмногу ти го пропагираше тој муабет), резултатот на крај излезе прифатлив дури можеше и да биде одличен за нас - па доаѓаме до заклучок дека Челзи одигра добар натпревар. ПСЖ направи може стандардни за нив 20-тина шанси но успеаа само да не победат минимално. Тоа во никој случај неможе да се препише како нивен неуспех. Во некои други околности (да го игравме наптреварот да речеме пред 2 месеци) ќе го примевме квалитетно. Тимот ја крена формата тоа е очигледно, само уште некои поединци да го сторат истото.
Сме играле дефанзивно... па Челзи на тој начин ja освои титулата во двеидванаеста. Да, мора да напаѓаат на мостот и ќе напаѓаат -но Челзи од синоќа покажа и една нова димензија - дека знае и да се брани дури и против ултра офанзивно настроени тимови. Тоа е еден голем плус што досега го немаше во нашата игра и може далеку да не однесе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom