@stefi-love-cfc Селфи у пижами ако поминеме, за тоа што беше убедена дека ќе не потопат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема кле.нато изгледа и лошото во глата го удри![]()
Едвај чекам
Со ова си потпиша смртна казна.![]()
летни или зимски@stefi-love-cfc Селфи у пижами ако поминеме, за тоа што беше убедена дека ќе не потопат.
Море тука ќе ја постирам, нека седи за украс да ви го разубам фан клубот малце, во последно многу мрачен еАко не го искористиш пеналот ПЕДЕР си.
За типот на пижами предлагам да има анкета, да не биде дека сум себичен у избор.
Ама слика у пп.![]()
Не гледав го мерев корзото денес со апаратот на мене и на крај ни фудбал нит слики напрајв. Денес ми беше ден за релаксирање апсолутно од се.Деви ти вака како неутрален фан а сигурно ги гледаше Челзи со Псж, да те прашам задоволен си од играта на Челзи ? Онака ме интересира туѓо мислење, пошто еве гледам цел фан клуб има позитивно мислење за играта на Челзи јас делам, можи грешам.![]()
Контињер (шо би рекле во Битола)Нц, Стефи не се изјасни за мојот предлог од претходната страна, а еве чекам веќе 2/3 саати. Ќе треба да си пишам корпа во тефтерчето!?
Очигледно.Контињер (шо би рекле во Битола)
![]()
Ќе поминам со камиончето јас да те соберамОчигледно.Малеееј, колку корпи и контињери имам добиено, треба во портокалово да одам.
Еј, ти си подобар, веќе до камионче си стигнал.Ќе поминам со камиончето јас да те соберам![]()
Секој со свое мислење бе чоек, јас сум задоволна од резултатот оти искрено очекував потоп а не се деси.
На терен Челзи беа повеќе во сопствен шеснаесетник отколку на центар. Имаа шанси и тоа неколку 100 % шанси, значи факт. Ама Псж како се наапаа во второ полувреме поготово последните 20 мин. голот на Челзи висеше буквално.
Фала Богу дека гледам напредок во играта, во пристапот на игра се то ок, на крај краева ќе видиме во Лондон кој сме шо сме, во Париз Челзи се бранеше, одеше на резултат сега ќе видиме како ќе изгледаат кога тие ќе бидат оние шо треба први да нападнат.
Некој да чита ке речи за Псж навивам[DOUBLEPOST=1455670553][/DOUBLEPOST]
Точно, голманите денес доминираа.