Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
#МурињоВратиСе :'(

Како иде сега работата?
NvHS1wp.jpg

"Ете бе! Зашто вака не играа кога Мурињо беше тренер? Шо демек Мурињо не знаел да ги мотивира играчите и да го извади најдоброто од нив за против великианите Бурнемут? Тоа е..кампања против Мурињо играше бидејќи секогаш 20 луѓе <<<< 1 човек. Ништо, да се избрак ЦЕЛ тим и да се врати Мурињо да создаде свој тим со АМчиња што ќе се пратат на позајмици у Северен Дагестан. И што е ова бе офанзивен фудбал?!??! Не чуле дека defense wins championships?!?! Ван Гал Аут!!!!!!!!"

Добар почеток лани со пораз од Тотенхем почнавме ако не се лажам и затоа ни беше лоша година :.Д

И што е ова бе офанзивен фудбал?!??! Не чуле дека defense wins championships?!?! Ван Гал Аут!!!!!!!!"
Лани незнам дали ги гледаше Челси, ама освоија ПЛ титула со тој фудбалски неисправен пристап. Сега сигурно немаат веќе шанса во лигата, догодина ќе освојат ли со Гус?
Во ЛШ претпоставувам веќе од коа се ослободија од Мурињо стигаме до полуфинале барем? Ако не, пак ќе бараш смена на тренер?

Морам да признаам дека бев скептик кога го видов составот пред мечот. На гостување кај Палас, со Микел и Фабрегас на средината, не мирисаше на арно. Но двајцата изненадија со одличната дефанзивна игра и тоа беше клучно за денешната победа.

Голот на Вилиан беше феноменален. Треба да му се оддаде признание и на Френд што даде предност и не свирна веднаш фаул над Оскар
Коста ,,дрвото", требаше уште вчера да го продадеме. Не знам што бара уште во тимот. Лукаку во Евертон си гази, може да пробаме со него.

Како и да е, чекор поблиску сме до опстојување во лигава и тоа ме возбудува.

Зума да не го урочиме, но е на пат да стане еден од најдобрите централни. Какви само стартови прави.
Пофалба и до Хидинг, го уништи денеска на Прдју и тоа на гости.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја делев исто мислење со @RATM кога го видов почетниот состав, и тоа уште у кревет бев и на телефон кога видов се мислев дали да станувам за утакмицава. Ама не се покајав. Настрана индивидуални перформанси на Микел, Зума, Вилиан, Педро кој внесе огромна свежина и конкретност у напад, тимов беше за првпат ОРГАНИЗИРАН, се знаеше кој што игра, и одлично игравме дефанзивно. Гусу!!!

Dobra partija denes,mozevme uste eden gol da dademe ali ne forsiraa mn.Se na se odlicna igra,ke gi pofalam Willian i Oscar dobro izigraa.Spored mene Fabregas e padnat od lanskata forma i iskreno dosta mu e uste ovaa godina.Zuma dver prav vo odbrana ima sila za uste 90 min [emoji2]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom