Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Повикани играчи за Шпанија за дуелите со Македонија и Словачка : Фабрегас, Педро, Азпи и КОСТА. И овде да изразам незадоволство, да цркни та свињата дебела ќелава шо не го зеде Торес за репрезентација, цел живот ненасмеан да е, се запнал за Коста ко пијан за бандера. Уште да го повредат фали и така "отепан" е да го докусурат барем. А си давав надеж дека во живо ке си го видам идолот ццц [emoji26] пу ја'зк

Team v Palace: Courtois; Ivanovic (c), Cahill, Zouma, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa

Our subs today v Palace: Begovic, Baba, Mikel, Loftus-Cheek, Kenedy, Remy, Falcao

Ебати управа глупа. Реков јас многу лошо работат последно време. Треба Абрамович да превземе нешто, све глодари насобрани. Минатиот пат Мурињо го јадеше, ама сега јасно е дека не е до него, туку до заспаната убавица и тој нигерот, джганот Еменало како беше.

Сосема солиден играч, место да напнуваа за Стонес можеа во меѓувреме да започнат преговори за замена.

Ги следев Монако минатата сезона и играчов е карпа плус доста солиден со топка. Ме потестуваше на Алекс само многу побрз, добар е и со глава. Ама ете и него го испуштаме.

И сега ако го донесат Гарај, нека се соберат на оргија и нека се тешат меѓусебе дека донесле некое засилување. Поарно децата нека добијат шанса.

Со Палас очекувам тешка утакмица, мада може да изненади нападот, од Педро очекувам јака утакмица :)

Последно уредено:
Ивановиќ изгледа па ќе го јаде убиствен напад имаат Палас

Ииииии... опет Бане во почетен состав :несвест:

Мислам дека сеуште не сака да го пушти Баба како првотимец, а очекувам да го видам во второ. Сака полека да го вметне во тимот.

Добро ќе биде да тепаме денес гаден е Пардју против нас знае да ја постави екипата

Треба ли крв да пролее некој наш па да свирнат фаул бре...

Хазард и Фабре не де нафаќаат на шут а Бане и Кејхил од прва који курац...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom