Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Море да бидам искрен мислам дека од РЛЧ нема ништо да биде. Некако како да ми летна у облаци откако почнаа сите да го фалат и кога ќе добие шанса е незаинтересен и лабав на терен.
незаинтересиран и лабав може само да изгледа на клупа, на терен нема добиено шанса уште

жими се не приметив дека пиво има на маса а камоли под маса :LOL:

<- Играчов за мене е веднаш позади Меси и Роналдо, ама и едно ниво за над нив. Токму од него очекувам највеќе сезонава да превземе иницијатива, и кога не иде да решава утакмици. Откако дојде ми е станат омилен играч со понашање на терен/вон терен, прав професионалец е, ама ако сака да го ставаме во ист кош со Меси и Роналдо, мора да ја качи играта едно ниво погоре, а тоа е да престане да изиграва Мајка Тереза и да почне да игра малце посебично и да превзема одговорност со брзи пробиви и шутеви кон гол. Има потенцијал, има све за да вистинска атракција. Не дека сега не е, ама не е доволно.

<- Играчов за мене е веднаш позади Меси и Роналдо, ама и едно ниво за над нив. Токму од него очекувам највеќе сезонава да превземе иницијатива, и кога не иде да решава утакмици. Откако дојде ми е станат омилен играч со понашање на терен/вон терен, прав професионалец е, ама ако сака да го ставаме во ист кош со Меси и Роналдо, мора да ја качи играта едно ниво погоре, а тоа е да престане да изиграва Мајка Тереза и да почне да игра малце посебично и да превзема одговорност со брзи пробиви и шутеви кон гол. Има потенцијал, има све за да вистинска атракција. Не дека сега не е, ама не е доволно.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/eden-hazard-goals-ronaldo-messi-6137812

0dc9be1112ae490613c4fffac046880a.png

Формација 4-3-3,сличен тим како од сезона 2005/2006 кога освоивме со Мур ПЛ.

Courtois = Cech

Ivanovic = Gallas

Stones = Carvalho

Terry

Azpilicueta = del Horno

Matic = Makelele

Fabregas < Lampard

Essien = ??? (Погба)?

Pedro = Cole

Hazard > Robben

Drogba = Costa

Marina Granovskaia, remains in contact with #Juventus over Pogba, rated at £70m by the Italians. #CFC (Independent)

That #Juventus are still entertaining negotiations has given #CFC belief that there is a willingness to sell Pogba (Independent)

ChelsTransfer @ChelsTransfer
In all likelihood it looks as if Roman Abramovich, is prepared to sanction around £100m in spending in the last 7 days (Independent) #CFC

Jorge Ramos & Banda ‏@ESPN_JorgeRamos 49m49 minutes ago
RUMOR Chelsea y Juventus han llegado a un acuerdo por el fichaje de Pogba. Falta acordar términos personales

Chelsea Action ‏@ChelseaAction 4 u4
Juventus are showing interest in Witsel according to Di Marzio. There is a huge chance that we may actually get Pogba now.

ChelsTransfer @ChelsTransfer
Although both [Pogba & Stones] will command big salaries, Chelsea think their ages make the investment justifiable. (Independent) #CFC

Песимиста сум за Погба. Но доколку би го зеле Мурињо би имал состав кој ќе ветува многу во иднина за клубот.
Куртоа 23.
Зума 20
Баба Рахман 21
Цезар 25
Оскар 23
Хазард 24

Плус ако се донесат Погба 22 и Стонес 21.

И остала багра Лофтус,Кенеди,Бамфорд и компанија што се на позајмица и од академијата од каде што верувам дека има потенцијал да се создадат 3/4 првотимци.

Да ги додадаме и Матич 27,Фабрегас 28, Коста 26, Педро 28, Вилиан 27. И од старата клапа Тери 34,Кејхил 29, Иванович 31.

Би имале одличен баланс на сите позиции и во поглед на зрелост и младост на играчите.
Со тоа што мое мислење е, со изградбата/реновирањето на Мостот, нема да се троши многу на играчи и ќе се гледа да заштеди на финасии. Па подобро сега да се потрошат 150 милиони фунти, да се склопи тим за наредните 5 сезони.

ne gledam ni eden 18,19 ,20, 21 znaci go smenavte milan od pred 7-8 g prosek vi e negde 27- 28 so znaci najzdrela ekipa no i ekipa koja treba da se podmladuva do dusa mou uziva da igra so predpenzioneri nekako veruva vo niv

Против Валсал на гости во Лига Куп. Таму игра Милан Лалкович, наше дете што мислев дека има квалитет за да успее, ама не си го исполни потенцијалот.

Утре на ждрепката сакам полекичка група, Леверкузен или Порто од втор шешир, Олимпијакос, ЦСКА Москва или Галатасарај од трет шешир и од четвртиот шешир, БАТЕ, Динамо Загреб или Гент. Нејќам некои екипи од посилните лиги или пак да треба да се патува уџум, макар и Минск и Москва се далеку.
А најверојатно ќе ни ги извлечат Реал Мадрид, Шахтјор и Волфсбург.

Според "сигурни" извори на Youness од јутуб, контра-понудата на Јуве за Погба е 47 мил евра, Оскар + Квадрадо перманентен трансфер, или 89 мил евра без играчи. И Јокохама како главен спонзор ќе учествува у трансферот.
Лични услови 230к фунти неделно, прв тим+бонуси.

ОК :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom