Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам, нема да ја видите ниту утре.... :smir: Шала...

Озбилно, со среќа утре...

Поздрав

Ама у секоја шала има пола вистина така? :) хехе

Ни Д од Дрогба нема,така да нека се ебе со се неговиот посран клуб Андерлехт.

Како и да е,утре мора да се победи.Манчестер моментално води,и сто посто ќе победи со оглед на тоа кој е тренер на Сандерленд...не смееме да дозволиме да ни се оддалечат.

Хехе, до тренерот беше дефинитивно. :). Со среќа утре на дербито.

Ментор? Појќе ментори него ученици ќе имаме ебаго.

Ако од сегде „го заебаа“, зошто Челзи не би требало да „го заеби“?
Добар е добар, добар е и Ривалдо, исто добар е и Сколари. За Узбекистан.

И сепак некако бил суден за Челзи. А еднаш случајно прашав, оти не за Арсенал или Барселона - не се вклопувал во играта де. :kesa:

Се сомневам дека такво нешто има во редовна продажба. Побара на chelseamegastore?

Ко шо стој Челзи со париве, Бекс можи да се носи заедно со религијата манчестерјунајтедовска......некаде.

Жити сезонава ваша на непоразеност до крај, не замарај.

Даворе бе, шо се откажа од кладбава? Ќе стартуваш со друг профил, не е страшно.

Море Ривалдо го гледав на 2 утакмици за Бундјондкор или како и да се викаат, и да ти кажам сиротиот неможе веќе да оди, така да веруј дека дури и Узбекистанскиот фудбал е мислена именка за него, еднаш или два пати ќе напраи добар потег или пас у утакмицата колку само да потсети дека некад бил играч, а остатак му е катастрофа, настрана тоа шо се влече ко црево на терен, па татко ми на 50 години трча три пати побрзо од него јеботе(идол ми е стариов, трипут е бољи од слепциеве шо ми глумат професионалци) . Ја само ги жалам овие глупи Узбекистанци, шо пари фрлаат на издуваниов, ако не можеш да играш више не играј се ти ебам, ама слатки му се парите на копилето, цццц....

Иначе шо ви е кладбата ако може да знам?

[/B]

Море Ривалдо го гледав на 2 утакмици за Бундјондкор или како и да се викаат, и да ти кажам сиротиот неможе веќе да оди, така да веруј дека дури и Узбекистанскиот фудбал е мислена именка за него, еднаш или два пати ќе напраи добар потег или пас у утакмицата колку само да потсети дека некад бил играч, а остатак му е катастрофа, настрана тоа шо се влече ко црево на терен, па татко ми на 50 години трча три пати побрзо од него јеботе(идол ми е стариов, трипут е бољи од слепциеве шо ми глумат професионалци) . Ја само ги жалам овие глупи Узбекистанци, шо пари фрлаат на издуваниов, ако не можеш да играш више не играј се ти ебам, ама слатки му се парите на копилето, цццц....

Иначе шо ви е кладбата ако може да знам?
А сепак некој еве гледа како Бекс и понатаму е еден страшен играч, добар дури и за Челзи. Настрана шо то за мене е навреда, ко ќе видиш дека Рамирес можи да игра во Челзи, тогаш и нема шо многу да се бунам нели.

Кладбата требаше да биди во бришење на профил за следното: јас викам дека Манчестер Јунајтед ќе остани непоразен во оваа Премиер Лигашка сезона, тој викаше дека нема. Тој ја предложи и сепак се повлече, сакал и понатаму да ме чита, нејќел да ме снема од форумов.

Ааа оки! Иначе добро шо ја повлекол кладбата зошо веруј дека овој Манчестер и непоразеност до крај на сезона е еднакво на научна фантастика :)

Сакаш со тебе кладба? :icon_bigg

Абе јас сакам кладба али за тебе ми е, нејќам више да те нема на форумов :) Озбилно, може да се кладиме, ако нема пораз Ман. Ју до крај сезона јас да бришам профил, а ако е обратно ти послем 6 месеци да носиш аватар од ’’идолов твој’’ Рамирес :) ! А шо викаш?

Ве молам, ќе може ли да ја ставите сликата со Анчелоти каде што пишуваше more than a special или така нешто беше..Не за друго, ми треба баш во моментов :))

Можда е офтопик, али гледам се расправате за тоа... Убеден сум дека Јунајтед ке го изедначи нашиот рекорд... До сега, севкупно играле 21 меч, те. 22 мечеви без пораз...

Ако сакате да се кладите, повелете... Тврдам дека, Јунајтед ке биде без пораз до крајот, ама ке има повеќе нерешени од победи... Тоа го напишав и во темата за Премиер Лига и кај мене во фан клуб...

Поздрав

--- надополнето ---

Абе јас сакам кладба али за тебе ми е, нејќам више да те нема на форумов :) Озбилно, може да се кладиме, ако нема пораз Ман. Ју до крај сезона јас да бришам профил, а ако е обратно ти послем 6 месеци да носиш аватар од ’’идолов твој’’ Рамирес :) ! А шо викаш?

Некако многу го цениш, а? Ако се кладите веќе, нека брише и он... Нали ? :smir:

Аман бе, што сте запнале со тоа...Не сум се кладел на форумов, ама ова би требало да биде лесно. Манчестер ќе има пораз :)

Се кладев јас со фан на Арсенал дека Дрогба утре дава гол во аватар за 1 недела. До сеа немам изгубено ни една кладба на кајганава, а имам едно 6-7 кладби. Се надевам дека традицијава ќе продолжи и утре после мечот, или не ... Ќе видиме. :)

Се сомневам дека такво нешто има во редовна продажба. Побара на chelseamegastore?

Не нема во редовна продажба знам, само колку би се вреднувала таа топка :) Ја имам веќе.

Можда е офтопик, али гледам се расправате за тоа... Убеден сум дека Јунајтед ке го изедначи нашиот рекорд... До сега, севкупно играле 21 меч, те. 22 мечеви без пораз...

Ако сакате да се кладите, повелете... Тврдам дека, Јунајтед ке биде без пораз до крајот, ама ке има повеќе нерешени од победи... Тоа го напишав и во темата за Премиер Лига и кај мене во фан клуб...

Поздрав

--- надополнето ---

Некако многу го цениш, а? Ако се кладите веќе, нека брише и он... Нали ? :smir:

Абе сеа... Нема смисла он да брише профил, ипак е он постар член овде и начукал негде 9000 поста и сеа да избрише профил за една кладба би било глупо, за мене и не е толку битно пошо кратко време сум овде, а и не верувам и дека некој би приметил дека ме нема :)
А за него сварно би ми било криво зошто више се навикнав на неговите тези и размислувања во врска со Челзи. Ете не праам лице туку ова е најискрејно :)

Него сега он мене нека ми каже дали ја прифајќа вака предложената кладба или не. А Фантоме?

Се кладев јас со фан на Арсенал дека Дрогба утре дава гол во аватар за 1 недела. До сеа немам изгубено ни една кладба на кајганава, а имам едно 6-7 кладби. Се надевам дека традицијава ќе продолжи и утре после мечот, или не ... Ќе видиме. :)

Ај не.. :smir:

Некако многу се запишав кај вас.... Доста е, да не засметам реков....

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom