Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
На резултат 0-0 со играч повеќе се браневме и се маткавме дома против ПСЖ.

Ццццц кога ќе ми текне....

Богами, од сегашна гледна точка, сами се испосравме пред еден месец :(

koj velese tuka deka Psz se favorit broj eden za titula odma da se javi :ROFLMAO:
nastrana so denes bea oslabnati mnogu pa i Tiago izleze 15 min a Luiz igrase povreden, ama sepak Psz se dupka ova godina od avion se gleda to.

10492525_823457344414741_3033971465814419682_n.jpg

Вие нервирајте се ... :P

Чеј сеа, кој е малиов, не можам да го препознаам? Ние ќе се нервираме, овие си вртат стекчиња, батачиња едно друго... а да и ова десно се некои плескавичиња али не се свински ваљда.

Иначе, Азар личи на Арап, во прво време кога слушав за него и кога го видов мислев дека е по потекло од С.Африка, нешто ко Фелаини.

Чеј сеа, кој е малиов, не можам да го препознаам? Ние ќе се нервираме, овие си вртат стекчиња, батачиња едно друго... а да и ова десно се некои плескавичиња али не се свински ваљда.

Иначе, Азар личи на Арап, во прво време кога слушав за него и кога го видов мислев дека е по потекло од С.Африка, нешто ко Фелаини.

Нема многу инфо за Азар,ваљда Алжирец е.

Musonda e

E da mu ebam majkata tolku pari zimaat, bataci i pleskavici jadat.:D
Што фали на батаци и плескавици? :D Ок, може да улета некое бифтече убаво, едно друго...абе они мора да јадат доста, плус ова на скара е, поздраво е така. Дневно којзнае колку калории трошат, треба да јадат....него ај доста со муабетиве за јадење, меса и чуда, пошто ќе ми се пријаде некоја мешана скара сега...

И ја да сум богат ко нив, пак би јадел све ова, и пак би јадел ајвар и сирење. Ако немам време да си напраам домашен и нема кој да ми напраи, ќе платам луѓе да ми направат тегли за зима (така иде зборот, не мора да значи дека само у зима се јаде).

Која брука човече од ваков Псж да испаднеш лелеле мајкоо.Остај ја што се нервирам сигурно и пола Челзи напорна ноќ имале :D Сеа со Манчестер Ј има да падне колење од што се напиздени :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom