Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Фабре мајстореее. Каков ќеф ми направи. Браво.

John Terry

[URL='http://metro.co.uk/2015/04/12/rui-faria-celebrates-cesc-fabregas-winner-in-chris-ramseys-face-during-qpr-v-chelsea-match-5146711/']Rui Faria celebrates Cesc Fabregas winner
:icon_lol:[/URL][DOUBLEPOST=1428853281][/DOUBLEPOST]
11156322_10152850593913517_8058958143877160782_n.jpg

Последно уредено од модератор:
Обожавам вакви победи.:noze:
Сега први на ред се Јунајтед малце да ги вратиме на земја, па после оние умрените Арсенал да ги издишиме, па другите што сака нека прават. Ама ќеф ќе ми биде да ги тепаме овие две, посебно овие вторите аспиранти за титула:pos:

Килава ама шампионска победа...минус 3 бода кои треба да се освојат, се гледа крајот.

Од 4 играат младите финалето. Пренос на Еуроспорт.

So Junajted ke bidi napeto osekam, ako igra vaka Celzi so vakov Junajted tesko do 3 boda, so Remi so e rabotata sitna povreda e ili ? kako be majkemu nikogas ne sme kompletni vo sostavot na derbi utakmici ccc. So Drogba dedo mi vo napadot dzam ke svitkame

od samiot start znaev deka sampioni ke bidat malite :) da ne gi urocam samo
Епа ги урочи. :D

Добра игра цело полувреме, голот не го видов на Браун, али имаа добри шанси, еве на крај Соланке(и) имаше супер шанса, ама се сплетка малце, претходно исто имаше една добра прилика кога пројде двајца ама шутираше малце над гол. Имаа уште 1-2 добри прилики. Од друга страна, одлично во дефанзива играа, добри стартови во опасни ситуации и од едно невнимание примија гол. Да ја сочуваат концентрацијата во одбрана, мислам дека гол во напад е неизбежен, порозна е одбраната на Украинциве, поготово по десна страна (нивна лева).

Растура малиов еј. Од овој мора да испадне некој јак напаѓач, мора да му се даде шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom