Roll & Win

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Е па тоа е.[DOUBLEPOST=1403403839][/DOUBLEPOST]Значи треба да се бира на колку да биде баниран Плух а ?

24часа. А и ти му се многу :D[DOUBLEPOST=1403403926][/DOUBLEPOST]Сега како идат работиве ја треба да одберам нешто и број ??

Ај 32 одлучува што аватар ќе носам 1 недела, и тагнете ме кога ќе се падне да не заборавам :D
Пис аут.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Брзо беше ова :)

19-ка е малце шубе.

Али стварно што ако сам си ја погодиш бројката ?

Ова продолжува утре инаку вака не е интересно :D Потешко е кога повеќе луѓе постираат.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Али стварно што ако сам си ја погодиш бројката ?

Ова продолжува утре инаку вака не е интересно :D Потешко е кога повеќе луѓе постираат.

Затоа пишав и претходно дека треба да се постира со растојание од мин 3-4 поста од твојот претходен пост. Ти со Pluh и -x- постиравте веднаш еден после друг и си ја наместивте работата. Почекајте барем 3 поста пред да постирате

Ај кажи ми што аватар не би сакал да носиш :D
хехе ова како у стил "Нејќам да носам аватар од Лампард" и ти оп Лампард да ми го дадеш ?

Види ми го моменталниот аватар Дали мислиш дека би имало аватар што не би го носел ?

Иначе не ти верувам за ова, прв пост одма го погоди мојата бројка...сто посто си ја поткупил власта еве овде сечи ме ако не е така.[DOUBLEPOST=1403438847][/DOUBLEPOST]@Донев инаку пошто тебе ти се падна бројката ти си следен :D

хехе ова како у стил "Нејќам да носам аватар од Лампард" и ти оп Лампард да ми го дадеш ?

Види ми го моменталниот аватар Дали мислиш дека би имало аватар што не би го носел ?

Иначе не ти верувам за ова, прв пост одма го погоди мојата бројка...сто посто си ја поткупил власта еве овде сечи ме ако не е така.[DOUBLEPOST=1403438847][/DOUBLEPOST]@Донев инаку пошто тебе ти се падна бројката ти си следен :D
Не знам јас, пишав пост и 32 ми се појави :D
Интересно е што и твојот пост после мојот е 32. Да не ми се паднеше мене 32, ќе требаше сам да си мењаш аватар :D
Ај ќе ти смислам нешто.

Нема правило кое вика дека тој кај што ќе се падне бројката, треба да е следен. Доброволно си е ;)

Не знам јас, пишав пост и 32 ми се појави :D
Интересно е што и твојот пост после мојот е 32. Да не ми се паднеше мене 32, ќе требаше сам да си мењаш аватар :D
Ај ќе ти смислам нешто.

Нема правило кое вика дека тој кај што ќе се падне бројката, треба да е следен. Доброволно си е ;)
Нц, има правило :D

Колку треба да е тешко еден аватар да треба да го мислиш бе ???

Нц, има правило :D

Колку треба да е тешко еден аватар да треба да го мислиш бе ???
Ме замисли со тоа дека нема аватар кој не би го носел. Добро, нека биде ова тогаш.

105559.jpg

Ако не се гледа ко што треба, ќе го измениме за да дојде таман :D

Ајде еве за мене нека биде број 123 и ќе одлучи каква титула ќе носам една недела.

Ме замисли со тоа дека нема аватар кој не би го носел. Добро, нека биде ова тогаш.

Прегледај го приврзокот 95895

Ако не се гледа ко што треба, ќе го измениме за да дојде таман :D

Ајде еве за мене нека биде број 123 и ќе одлучи каква титула ќе носам една недела.
Поштувам (y) Ова само ќе биде уште подобро за мене во Мај.

(сеуште важи кладбата за носење аватар цела сезона ако Коста даде 14 или помалку и Челзи не освои титула и обратно)

Поштувам (y) Ова само ќе биде уште подобро за мене во Мај.

(сеуште важи кладбата за носење аватар цела сезона ако Коста даде 14 или помалку и Челзи не освои титула и обратно)
Не, не важи. Добро што ме потсети, сега ќе се договориме во фан клуб :)

Usput brojot 94 odluchuva shto potpis kje nosam 2 nedeli.

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom