Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се паднеме во полуфинале и не успееме да ве победиме на СБ, изиграме нерешено, тогаш и вие ли ќе не зезате? :unsure:

Секако дека да... и сами знаете дека немате шанси за победа на Алијанц-от :icon_lol:

Ако се паднеме во полуфинале и не успееме да ве победиме на СБ, изиграме нерешено, тогаш и вие ли ќе не зезате? :unsure:
Тоа само на Олд Трафорд ви успева , и покрај онаков Ман Утд :свиркам:

Мало потсетување оти сликава ми е незнам , адреналинска :vozbud: ON FIREEEEEEEEEEE !

1451531_10152349856443454_4184707742252201767_n.jpg

Ева радостии :vozbud:

Ќе си почекаме да заврши двомечот :D

Добро па и да ве победиме на СБ, а на Алианц изиграме нерешено барем ќе се тешите како фановите на Арсенал дека сте непобедливи на Алианц. :icon_lol:

Добро па и да ве победиме на СБ, а на Алианц изиграме нерешено барем ќе се тешите како фановите на Арсенал дека сте непобедливи на Алианц. :icon_lol:
Не сме ние такви, не се секирајте ;)

Донев дај твитер бе.
Ја си направив твитер повторно оној ден, ми требаше за да си земам free skin на ЛоЛ, па некако се заразив, интересно е.
За други, еве ви линкче од твитер.
https://twitter.com/hoticemk

Донев дај твитер бе.
Ја си направив твитер повторно оној ден, ми требаше за да си земам free skin на ЛоЛ, па некако се заразив, интересно е.
За други, еве ви линкче од твитер.
Ете ти. Ама не твитам.

Последно уредено:
Готово и фб те најдов :icon_lol: ( па иста слика ставил и таму ) дај бе не мешај фб и твитер ќе ги испокараш :icon_lol:
Абе не се кријам ја, тој сум, а сликите ги мењам еднаш на 6 месеци на секој профил, така да.. :D

Ако би бирал, би одбрал еден од Баерн или Атлетико. Реал не ги сакам во никој случај. Се некако мислам дека ќе ги послужи среќа годинава и ќе освојат. Така да не би сакал со нив да вкрстиме уште сега. Нека биде во финале. :D А иам претчувство дека баш со нив ќе играме во 1/2 финале.

Офтопик: Никој не ми одговори до кога е повреден Диего Коста? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom