Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е наш. Бертран е на позајмица. Што викаат србите: Poručio vam je čika Roman da stavite sve što imate na keca da Shaw dolazi

Gledam na Fb deka Zuma imal razgovor so Mou.
Ako dojde Zuma ne me cudi Luiz da go prodademe.
Ne sum za vakov poteg.

Денеска 2 пат у живото уплаќам спортска. Првиот пат беше пред неколку месеци и на зајбанции пишах утакмици, а денеска ојдех и ја напишах неколку утакмици, меѓу кои и Челзи 1-1. Да се надеваме дека ќе легне некоја пара у џепо. :D

Ја ден денес не сум импресиониран со настапите на Луиз. Онака и е, meh. И да го продадат за солидна сума, сигурен сум дека такви ко него има премногу. Не го исполни потенцијалот до сега кој го има, сеуште е превише неконстантен и недисплиниран.

Не би рекол дека не е константен и дека и е мех...од кој би очекувале повеќе од Луиз или од Зума.Не дупи :)
Не велам дека Зума не е добар,се гледа дека е монструм но сепак,гизерот не би го дал да сум јас.

Не бе, уопште не го ни спомнав Зума у контекст или споредба со Луиз. Само спомнав дека не сум задоволен од Луиз како напредува.

Еве официјално за Де Брујн
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3626436/title/de-bruyne-departs

Нека му е со среќа. Се надевам дека ќе продолжи кај што застана летово после припремите. Стварно мислев дека ќе се снајде кај нас, ама ете, не бил спремен за таков предизвик.

Еве официјално за Де Брујн
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3626436/title/de-bruyne-departs

Нека му е со среќа. Се надевам дека ќе продолжи кај што застана летово после припремите. Стварно мислев дека ќе се снајде кај нас, ама ете, не бил спремен за таков предизвик.

Мата не е спремен?
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 12:06 ---
http://www.dailystar.co.uk/sport/fo...-to-bid-for-Athletico-Madrid-star-Diego-Costa

Нека му е со среќа на Брујн.
Криво ми е што го продадовме, можеше да се снајде убаво во Челзи, но не доби вистинска шанса, а и они што ги добиваше од време на време ни ги искористи како што треба.

Најдобро е што си замина, со овој статус што го имаше до сега во Челзи, неговиот развој одеше во надолна линија.
Да останеше Бенитез или Ди Матео можеби ќе успееше во Челзи, ама кај Мурињо не. Нема карактеристики да игра во неговиот тим.

Гледам и Бертранд сме го пратиле на позајмица.
Добар потег според мене да се види до кај е овој играч и дали воопшто има шанса да заигра во Челзи.
Одличен клуб му одбраа нашиве. А. Вила е клуб кој форсира млади играчи и игра добар фудбал.
Ќе видиме дали ќе се избори за 1 тим и како ќе се носи со крилата на противниците.

За пофалба е и продолжувањето на договорите на Кол, Тери и Лампард.

Конечно тргнавме по прав пат. :D

Криво ми е за Кевин,али не се докажа.

Paulo%2BFerreira%2BChelsea%2Bv%2BSpartak%2BMoscow%2BUEFA%2BEBdAJow1eQkl.jpg

Happy birthday Legend :)

Cahill-Terry mi e posimpaticen tandem od Luiz-Terry :p:D
Poshto neli,dvajca Englezi.:cool:

Мата не е спремен?

Мата ни беше најдобар играч претходните две сеони. Мата сега не игра цело време ама работи на тренинг, се труди и си чека шанса. Нема кажано ништо, ниту еднаш се нема побунето.
Де Брујн прв пат е во клуб од калибарот на Челзи. Веројатно дошол мислејќи дека ќе си има место во тимот. Според Мурињо на тренинг не се трудел колку што треба, и сега го молел да го пушти да си оди.
Нема споредба...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom