Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не сум рекол за се, пошто такво нешто не можи да биди. Карло во неговиот „лош момент“ од неколку месеци очигледно не ја работеше неговата работа - да го тренира тимот. Прв знак дека нешто се менува беше дуелот со Манчестер Јунајтед. Премногу, премногу долг „лош момент“, и веројатно најубо е ко шо рекол Гурлај, се да се пресмета во мај.^ Абе Карло е крив за се .. Ради таа негова незаинтересираност и затоа што сака да им ги лапне парите на Челзи ..![]()
Ништо не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.Се е добро кога добро ќе заврши....
Ништо не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.
Ништо не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.
Инаку Абрамович, и после години и години од кое е big boss, пак ми е смешен дури потскокнува од место. :tv: