Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
mouzes-500.jpg

Ливерпул треба да ни изгради споменик т.е не може никако да се одолжи за тоа какви играчи им даваме на нив :)

И они на нас ни дадоа екстра играчи: Торес, Бенајун...Меирелеш, мада он најслабо се покажа од сите. (n)

Иначе, ќе биде интересно ако Бертранд си отиде (гледам има нешто го бараат за 7м фунти како замена за Бејнс) и останеме со само еден лев бек...

Интересно е да се види кај ќе идат на позаимица Чалоба и Мекехран.

Нагјолема шекулација околу нас за денес е дека ПСЖ се заинтерсирана за Мата.

Немаме гајле денес, си ја завршивме ние работата одамна. Ми се допаѓа позајмицава на Мојсие, реално, тешко да добиеше шанса сезонава покрај Кевин и Андре, тоа е. Сепак во споредба со нив е просек. Особено за Шурле.:icon_lol:

На СкајСпорт имаше шпекулација дека Чалоба ке ојт во Кристал Палас на позајмица.
Ама ако напрат некоја будалија со Мата ке ги колнам цел живот

Мата не иде нигде бе. Прашање на време е кога ќе се врати во прв тим. Моментално Оскар добива прилика затоа што игра феноменално и во напад и во одбрана, ама ќе дојде време кога ќе почне да ротира Моу, особено за ЛШ. Тогаш ќе биде обрано, и Мата пак ќе биде главен плејмејкер. До тогаш нека се одмара, имаше напорна сезона, и сезона пред тоа, особено се виде неговиот замор при крај на сезоната кога се влечеше по терен.

Хаха, изгледа и Хатчинсон во Витесе на позајмица. Шести играч. :D

Иначе, колку нас ни е лаган денов.:icon_lol: Лагани сме си, еве ја си плешам Крајзис 2. (и сеа глеаш на насловна на официјалниот сајт: Сме го договориле Озил :P а Мата во ПСЖ) :pos:

Ако го стаел некој ова предходно ќе ми извините, али ја се пресмеав и морав да го споделим со вас :icon_lol:

Ба во Арсенал ќе идел меѓу другото. Дали друг некој ќе иде и каде останува да видиме.

Ба во Арсенал ќе идел меѓу другото. Дали друг некој ќе иде и каде останува да видиме.

Вие гледате Шутел ТВ.:pos:

Него сеа читам Ибра+ кеш за Мата и као демек Мата преговарал со ПСЖ.:confused:

Нека заврше денов бе матер да им ебам, само знаат да се изглупираат на крај.

Арсенал ги засилуваме, Ливерпул ги засилуваме. Се ова се прави за да им се покаже на Јунајтед дека не е толку страшно да продадеш играч на некој од лигата за кога ќе им стигне последната понуда кај 11:30 да ја прифатат :D
--- надополнето: 2 септември 2013 во 17:55 ---
Ако гледате глејте си Скај Спортс, се друго е глупост.

Ова со Мата и ПСЖ го има на L'Equipe, мада јас не прочитав да се збори за Ибрахимовиќ. Како и да е, голема глупост е тоа, мислам самата понуда. ;) (ако воопшто постои) А најјаки ми се фацките на ФБ кои викаат: „Odlicnna ponuda, nikako ne smejaaat da ja propustatadvd"....да земеш чекан и по прсти само. :icon_mrgr:

Ибра е добар напагач,ама да го дадеш Мата кој има 25 кој ни е најдобар последните две сезони за Ибра кој има 30+ години,не. :)

Нека се убијат од управата ако им го дадат Ба на Арсенал..Не сакам да отиде таму највеќе заради искомплексираните и глупи навивачи на Арсенал.Цело време коментираат за Челзи дека се вештачки клуб,нафташи,рент бојс,пластични ова - она ,а сега кога им треба нешто дајте играч на позајмица..Ајде бе,нека си купат друг играч,им ебам тоа социјалните случаи..Поубаво да го дадат во Вест Бром,Стоук,Сандерленд,Вест Хемм на позајмица или пак да се продаде целосно во Наполи/Валенсија ..

^Најмногу ме нервира тоа што играчи позајмуваме на директните конкуренти...сега Арсенал со Озил(ако се официјализира) ќе бидат многу по квалитетни, а кога би им го позајмиле и Ба, далеку по квалитетен напад ќе имаат. Исто и со Мозес во Ливерпул.

Да смениме малце тема.
Моментално Лампард е 4-ти најдобар стрелец во историјата на премиер лигата со постигнати 166 голови,вклучувајќи го и голот од слободен удар против Хал.

Листата изгледа вака :

1.Ширер 260 голови
2.Кол 189 голови
3.Анри 176 голови
4.Лампард 166 голови
5.Руни 156 голови

Освен Руни и ван Перси (124 голови ) ,друг фудбалер нема кој би можел да го доведе во опасност местото на Френки во Топ 5 .
Фалат уште 10 погодоци за 3то место.Френки ќе го направи тоа,100 % сум сигрен.
:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom