Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се зафркавате голем ростер не чинело а заборавате Сити кои феноменални успеси ги имаа.
Еве играчи како Санта Круз, Робињо, Тевез и Балотели кои што дојдоа практично за џабе и ден денеска растураат во ЕПЛ.
Се зафркавате голем ростер не чинело а заборавате Сити кои феноменални успеси ги имаа.
Еве играчи како Санта Круз, Робињо, Тевез и Балотели кои што дојдоа практично за џабе и ден денеска растураат во ЕПЛ.
Јас некако нај реално што прочитав беше 30 милиони евра, што е околу 26 милиони фунти. Го имаме сите гледано, играше и против нас и во ова време ако ова е цената тогаш не е нешто ептен висока.
Иначе го разбирам и јас dragonsky, стварно те разбирам, мислиш на младите ама не ни е толку пренатрупан тимот.
Да, Манини е баш правиот човек за да искористи таков тим.
Тој пак со тоа дека играчите сме ги купувале скапо и ќе седеле на клупа. Упорен со истото, а објаснив дека тоа не е фиксно и дека често се менува.
Во ред, твоето мислење е тоа, нашето е поинакво. Немој само посредници да викаш, ме потсеќаш на нашиве политичари. Особено не некои квази стручњаци, како тој што си го навел.
Ќе имаме 2 милионски играч за ротација?Ама ако по некоја случајност го земеме Ето, а Мурињо не се заебавал за Руни и го донесеме и Руни...
Па не е поентата да се само за ротација. Треба во секое време да може да го понуди истото како и играчот со кој ја дели позицијата.
Па не е поентата да се само за ротација. Треба во секое време да може да го понуди истото како и играчот со кој ја дели позицијата.
Ќе имаме 2 милионски играч за ротација?![]()