H
HoT IcE
Гостин
3+ ја вртиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оп, се извинувам тогаш. Ако не е така. Менувам изјава. Ама ако си и ти преварант да ме мавташ, тешко тебе
Ми е сумњиво што ти од нигде се појави, да аргументираш и да го правдаш, ама ајде, да не изигрувам полицаец.
Јас сум бе. 4 јузера иам.![]()
Небитно колку има изиграно. Како играч е неспособен да биде опасен по противничкиот гол. Реков и пак ке речам, колку сака нека седнува на газ одбранбени играчи кога нема асален центар(шут) или додавање.А за Мозес да зборите дека е просек, со само 10 стартови сезонава, регуларни, во сето сивило, на 21 година и за тоа што играл изиграл сосема солидно во неговата прва сезона за Челзи, не знам што да ви речам.
Небитно колку има изиграно. Како играч е неспособен да биде опасен по противничкиот гол. Реков и пак ке речам, колку сака нека седнува на газ одбранбени играчи кога нема асален центар(шут) или додавање.
Ова го заклучив уште кога игравме против Виган лани, ги реметеше нашите по десна страна, но не направи никаква шанса, сите негови топки беа неупотребливи.
Секако дека има простор за напредок, не велам дека не е потенцијал. Но велам дека сега за сега, за мене е просечен играч.Знае да додаде, за центаршутот има уште да се работи. Рано е. Не можеш да донесеш таков заклучок во оваа фаза од неговото играње во Челзи. Можеш само да збориш нереално, ако те нервира или те изнервирал во некоја ситуација.
Секако дека има простор за напредок, не велам дека не е потенцијал. Но велам дека сега за сега, за мене е просечен играч.
Кога би ги подобрил горенаведениве недостатици во неговата игра, а верувам дека ќе ги подобри, со таков дриблинг и брзина во нозете, би бил страв и трепет за секоја одбрана.
Оскар е паметен играч, не е силеџија. Додека овој е.Сега засега и Оскар е на тоа ниво, ако одиме по твојава логика. Да се разбереме.
Оскар е паметен играч, не е силеџија. Додека овој е.
Тоа е разликата.
Не го разбрав болдираниот дел.Оскар игра во средината, за таа позиција и треба малку памет, барем. Овој е силеџија впрочем како и секое крило на планетава. Има техника во нозете и е подобар дриблер од цел Челзи моментално.
Калу го чекавме 6 години, па после шестата установивме дека е просек, а Мозес за полусезона една, во која стартувал 10 пати, игра во тим којшто не знае кај тера, под водство на два тренери, засега, е просек. Епа не е.
Не го разбрав овој дел.
Нема врска, имаме различно гледање и толкување на работите. Еден ден ќе се сложиме, кога Мозес ќе го достигне нивото кое сите го посакуваме.![]()