Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Доста ќењаш со ова го отече , да не си у стручниот штаб на Челзи ? и за зимово милион пати го кажа истово па на крај донесоа двајца фантастични фудбалери, престани да мудруеш.
Ај што почесто да се радуете на головите на Торес.
Се надевам дека ќе го гледаме Челзи на 28 мај на Вембли.

Е тебе баш забораив да те стаам на ового,за да кењам или не.Мое право е и не знам што кој ташак се мешаш кај што не ти е место?
Оди гледај го Милан и не се мешај во туѓ двор.А,ова е фанклуб Челзи и ќе пишувам колку сакам и што сакам.Ако не ти се свиѓа не ме читај и одјеби.

уште трае емисијава и уште чекаат потврда за луиз...јас идам да спиам поз..

И официјално со среќа ни се!Радосен сум поради трансфериве па дај Боже и двајцата да се покажат во најдобро светло.

Тоа е тоа момци,се читаме во некоја друга прилика.

Одлично сработено :)
Се надевам дека двајцата ќе се снајдат во Челзи и дека ќе ни помогнат да освоиме уште многу титули :)

He's now a blue he was a red – Torres! Torres!
He's left The Kop to join The Shed – Torres! Torres!
He used to go out on the rob,
But now he's got a proper job
Fernando Torres – Chelsea's new number nine!
They thought he'd always be a red – Torres! Torres!
You'll never walk alone he said - Torres! Torres!
They bought the lad from sunny Spain,
He scored a few then grew a brain
Fernando Torres – Chelsea's new number nine!

:) :) :)

Со среќа да ги користиме и на лето уште 1-2 играчи од средина :)

Па да ме убиеш не верував за Торес, дека вака ќе испадни.... Но, да ви честитам за двете одлични засилувања..

И уште едно информативно, немаше врска, тоа што Торес играше во Лига Европа, така ? Ке има право да игра за Вас во ЛШ?

Фала на сите што ни честитавте..:) да си купите и вие уште подобри играчи али за помалце пари :)

Па да ме убиеш не верував за Торес, дека вака ќе испадни.... Но, да ви честитам за двете одлични засилувања..

И уште едно информативно, немаше врска, тоа што Торес играше во Лига Европа, така ? Ке има право да игра за Вас во ЛШ?

Да ќе има право.

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2281533,00.html
DAVID LUIZ SIGNS

И Давид Луиз е официјално претставен како нов играч на челзи на официјалната. Фала богу - заврши сагава.
Ајде на спиење сега.

--- надополнето ---

------------Cech-------------

Bosingwa----Luiz/Ivanovic---Terry----A.Cole

Ramires----Essien-----Malouda

-----Lampard------

--------Torres----Drogba----------

Bench: Anelka,Kalou,Alex,Fereira,Zirkov,Obi Mikel,Benayoun,McEachran ..

:chelseafan:

Честито и од мене за трансверите мада чичо Галијани за 1/4 цена ќе ги земеже, али има пари русинов не се жалете пак ќе пушти срце, а и во најбрзо време да се вратите на чело во премиер лига зашто неможам да ги глеам оние ''ѓаволине''
Се глеаме на Вембли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom