Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, а Јуп Хејнкес како опција за тренер, не би било лошо?
Поправка: Сега прочитав дека ќе се пензионира, така да извињавајте...

Еј, крофнаро изјавил оти Реал Мадрид му е љубовта... Епа ај нека направат една трампа, Мурињо кај нас, крофната кај нив :)

Rafael Benitez has stated both Frank Lampard and Branislav Ivanovic won't be part of the squad to face Sparta Prague having played so many games of late.
Koнечно одмор за Френки.:cuc:
Еј, крофнаро изјавил оти Реал Мадрид му е љубовта... Епа ај нека направат една трампа, Мурињо кај нас, крофната кај нив :)
Лаже курвата, лиже гз, едина љубов му се крофните.

уште еден саат до 1/8 финале со барса , next generation series, штета што се игра само еден меч

Водат младиве 0-1 , Феруз повторно стрелец.

Како ги млатиме циганиве, уште ватерполо да имаме екипа, па и таму да ги тепаме.

едит: Традицијата се повторува. Црвен картон за Челзи, остануваме со играч помалку.

Од Феруз ќе биде играчиште, свака му част!

Чао барсаааа , леле ама му го свртеа паметот на вој циганинов ... без играч хахах

Искрено изненаден сум од децава, срце на терен, бувкално. Савил човече... 19 години е а се гледа дека е роден лидер, се надевам за година-две ќе стигне до првиот тим.

Савил, Феруз, Бога, Кејн... имаме деца кои можат да не прават горди во иднина, како што направија вечерва (барем мене).

Ќе ископирам од темата од ПЛ:

Младите на Челзи ја газат Барселона на нивни терен, 0-2 и тоа со играч помалку цело полувреме.
Славната школа на Барселона, тики-така, вака-онака, на колена... традицијата се повторува :icon_lol:

Огромен напредок последниве 5 години има школата на Челзи и е на добар пат да извади многу добри фудбалери. Само што политиката на клубот е малку глупава и не се осврнуваат на децава од академија, туку имаат навика да купуваат од страна.
Муабетот ми е, овде во оваа категорија, нафтата, Роман или не знам што, не играат толку директна улога и немаат којзнае какво влијание.
Плус, Челзи лани го освои и младинскиот ФА Куп, во страшна конкуренција.
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 20:05 ---
Saville: 'We've done it before, we've done it again!'

Не знам зошто, некако се наежив читајќи. И се потсетив на овој што го плукаме највеќе.

Радлер ја немам читано ЕПЛ темата ова ми е прва тема што отварам ама гарантирам дека си имал реплики од типот: Немате младиска школа само купувате млади играчи и останати butthurt коментари.

Ако им е на тики-таквите нека се навикнуваат на комплексот од млади години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom