Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:23 ---

Ама ова во Англија ќе значи долг медиумски процес и ќе се искомплицира цела работа.

Само ради тоа што е Англија у прашање. Судијата неможе да му даде жолт картон на детето, ниту пак некако да го казни, а затоа на исфрустрираните играчи има право да дели црвени ? Не е во право дефинитивно.

Само ради тоа што е Англија у прашање. Судијата неможе да му даде жолт картон на детето, ниту пак некако да го казни, а затоа на исфрустрираните играчи има право да дели црвени ? Не е во право дефинитивно.
Така е :)
Али добро од член со Пепе на аватар немаше ни да се сомневам дека нема да ја сфати ситуацијава :D

19013_4764876837194_69593273_n.jpg

:pos::pos:

Само немојте пак со Балотели, колку што добро памтам ова беше некој фејк профил.
Иначе Ilumious јбг, у последно време ретко кој провоцирал кај нас, па да му се истуриме малку, шо. :D Малку ти отворивме работа ама тоа е, ќе ни простиш. :love:
Него многу сум заинтересиран каква ќе биде санкцијата за Азар....јасно е дека ќе биде сега на тапет и нема да му биде ич лесно...колку повеќе ја гледам снимката, се' поубеден сум дека клинецов изглуми. Башка и он си планирал да задржува топката, си твитнал. ;)

Е да изгубивме . Свонси си го одигра своето . Нашите се изнапромашуваа . Чех блескаше . Хазард стана фајтер на момент . Нервозата и напнатоста е најлоша кога си во негатива од -2 и доаѓа 80 мин . Торес беше на клупа . Некој не фаќа спортска па се нервира тука во фан клубов наместо да не колне во поплаки .... и така натаму и така натаму и бла бла бла и бла бла бла ... Aууу заборавив да кажам нашиот Обеликс ( дебелекото Бени или Рафаел4о е најак за замени ) :свиркам:

ОК WHO IS HUNGRY ?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Добар ти е новиов аватар :)

Али ипак се сложувам со тоа што го кажа :)

Шо има за јадење? :D (што им е маскота на Бредфорд? )
Зашо Бредфорд? Ние против Брентфорд играме во сабота. :P Недела де.

Лоша постапка на хазард , пред се детиште е во прашање ( какво и сака нека биде ) и кога ќе се пренесе тоа преку камери ќе остави лош впечаток . Фејл момент за хазард посекако кој ќе навлече дополнителен гнев.
Гледам повеќе оправдувате шутирање , требало во глава да го шутне .. ама кога ќе видат неутрални како некој лежи на земја и хазард очигледнио намерно му дава шут колку и истиот да нема сила .. е тогаш допрва ќе гледа црнила дотичниот .

А уствари тоа „детиште“ е една година помлад од Еден. Жити мене, боље нека ставаат дечиња до 11 години, барем нема да прават такви педерски потези...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom