И, каде е овде местото за Нејмар (т.е. Стариџ ако дојдеше Нејмар)?
П.С. Заборави дека и Жирков игра лево крило :smir:
Е да...тука во право си место за Стариџ тешко дека ке имаше....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И, каде е овде местото за Нејмар (т.е. Стариџ ако дојдеше Нејмар)?
П.С. Заборави дека и Жирков игра лево крило :smir:
Јас би трампал титула сезонава за да си уиграат копиљациве.
Кои копиљаци да се уиграат кога ниеден од нив не можи да избори место за клупа, па не за игра, против Вест Јојо Албион?Дете, цело време кукате (кукаме) како не може да заиграат Какута, Стариџ, Брума (до пред некое време Хачинсон). Епа со купување на нови играчи сигурно нема да заиграат. Јас би трампал титула сезонава за да си уиграат копиљациве. Сфаќаш? Инаку, не се прајте на Тошо, како да не знаете што беше проблемот со Рамирез...
Море тој дебелио шо такво е, па ваљда е свесен дека за брзо не заминува од клуата, јас не можам да разберам како против јојо-екипата на сред Стемфорд Бриџ не можеше да има еден единствен млад играч покрај десет сениори. Или немаше 6-0 да е тогаш, 5-0 ќе беше...Во едно интервју на официјалната пред околу еден месец, Анчелоти објаснуваше како треба да се ризикува со младите играчи, и да им се дава многу повеќе шанса да се докажат, и како понекогаш е потребно и целата сезона да се ризикува за да се уиграат младите, и да можат потоа да ги заменат пензионерите...
Е сега, не верувам оваа сезона да ризикува многу со младите, ама мислам дека ќе добијат повеќе шанса од лани. Ван Анхолт може да биде достојна замена за Кол, за две три години, ама не со играње за резервите. Исто и Мансиен, Брума, Какута, Борини.
Не те рабирам. За најспремни викам вака: еве вечерва стасале во Манчестер со авион според твитерот на Патрик ван Анхолт и сега веќе спијат во хотел во Виган. После утрешниот тренинг, Анчелоти јасно гледа кој во која состојба е и најподготвените стартуваат, иако мислам дека во глобала веќе уште сега знај шо и како.Кој се најспремни ? Кога ке бидат спремни ?
:nesvest:
За улогата која ја има Анелка на теренот нема играч во Челзи кој можи да истапи. Сигурно не Стуриџ. Какута пак не знам од каде сега, моментално и Каби Џало е поспремен од него пошто Какута паузира едно две недели ради повреда на грбот.Не ги бира најспремните, ги бира најискусните. Сигурен си дека Анелка е поспремен од Стариџ или Какута?
Не те рабирам. За најспремни викам вака: еве вечерва стасале во Манчестер со авион според твитерот на Патрик ван Анхолт и сега веќе спијат во хотел во Виган. После утрешниот тренинг, Анчелоти јасно гледа кој во која состојба е и најподготвените стартуваат, иако мислам дека во глобала веќе уште сега знај шо и како.
А јас би трампал и младинци и старци и све живо и диво за ``големите уши``.
Битно Рамирес ви го донесовЗа кого мислиш?
Иначе Галт,информацијата за Какута е од пред 2-3 дена,ама со оглед на тоа дека не беше тука,опростено ти е![]()