Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се свртиме ние кон Робињо сеа најдобро би било....

Еве ме и мене после 10-тина дена.
Имав обврски у Лондон со трансферов на Рамирес нешо имавме мали компликации али битно ја упраивме работата се надевам задоволни сте од трансферов :smir:

Кон Робињо ? Не,тој нe одби пред неколку сезони..сега нека си еби матер таму...

--- надополнето ---

Еве ме и мене после 10-тина дена.
Имав обврски у Лондон со трансферов на Рамирес нешо имавме мали компликации али битно ја упраивме работата се надевам задоволни сте од трансферов :smir:
Друг трансфер не можеше да средиш ?:smir:

Галт,ај појди сега до Мадрид да го земеш Агуеро,и до Москва да го земеш Џагоев..е така ќе бидеме и те како задоволни:)

Еј а овој Галас која продадена душа е.Прво од кај нас во Арсенал па сега во Тотенхем потпиша.Дај боже да оди во Милвол и Вест Хем уште...

Пиче е Галас,не знам ја што му фалеше да седи во Арсенал,ама кој го врти.

Иначе чисто компаративно...Јуве купува двајца играчи Красиќ и Аквилани во еден ден,Челзи го купува Рамирес еден месец.
Па нека се угледа малце управата.

Пиче е Галас,не знам ја што му фалеше да седи во Арсенал,ама кој го врти.

Иначе чисто компаративно...Јуве купува двајца играчи Красиќ и Аквилани во еден ден,Челзи го купува Рамирес еден месец.
Па нека се угледа малце управата.
Не само Јувентус...Барса за секунда го зеде Виља,исто и Реал Озил...а ние цело лето се мачевме со Рамирес.

Па навивајте за Барса, Реал или Јуве. Сé нешто не ви чини...

Па навивајте за Барса, Реал или Јуве. Сé нешто не ви чини...

Па не ни чини...не гледаш сите се засилија,со квалитетни фудбалери,кои ке прават лом во ЛШ.Ние го зедовме Бенајун а продадовме 5 фудбалери...и пак со истите ке останеме...а замисли ни требаат замени за Лампард,Малуда,Дрогба,Анелка..итн...

Па не ни чини...не гледаш сите се засилија,со квалитетни фудбалери,кои ке прават лом во ЛШ.Ние го зедовме Бенајун а продадовме 5 фудбалери...и пак со истите ке останеме...а замисли ни требаат замени за Лампард,Малуда,Дрогба,Анелка..итн...

Дете, цело време кукате (кукаме) како не може да заиграат Какута, Стариџ, Брума (до пред некое време Хачинсон). Епа со купување на нови играчи сигурно нема да заиграат. Јас би трампал титула сезонава за да си уиграат копиљациве. Сфаќаш? Инаку, не се прајте на Тошо, како да не знаете што беше проблемот со Рамирез...

Се скапавме купвање ние,па да нема место за Какута,Стариџ..:pos2:

П.С Од утре за Јувентус навивам:vozbud:

Ајде кажи ми вака.
1. На која позиција игра Какута и кои играчи играат на негово место?
2. На која позиција игра Стариџ и кои играчи играат на таа позиција?

--- надополнето ---

Да дојдеше Нејмар, мислиш ќе заиграше Стариџ во скоро време (а и воопшто)?

И да, ја баравте оваа чистка, што кукате сега по тие играчи?

Каков Мадрид бе идам у Рома да го зеам Адриано, шо е оваа работа ни падна старосниот просек ебаго

Анелка/Калу/Или некој др-----Дрогба/Стариџ-----Малуда/Какута

^Вака добро е ? :)

Анелка/Калу/Или некој др-----Дрогба/Стариџ-----Малуда/Какута

^Вака добро е ? :)

И, каде е овде местото за Нејмар (т.е. Стариџ ако дојдеше Нејмар)?

П.С. Заборави дека и Жирков игра лево крило :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom