Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И, каде е овде местото за Нејмар (т.е. Стариџ ако дојдеше Нејмар)?

П.С. Заборави дека и Жирков игра лево крило :smir:

Е да...тука во право си место за Стариџ тешко дека ке имаше....

Јас би трампал титула сезонава за да си уиграат копиљациве.

Во едно интервју на официјалната пред околу еден месец, Анчелоти објаснуваше како треба да се ризикува со младите играчи, и да им се дава многу повеќе шанса да се докажат, и како понекогаш е потребно и целата сезона да се ризикува за да се уиграат младите, и да можат потоа да ги заменат пензионерите...

Е сега, не верувам оваа сезона да ризикува многу со младите, ама мислам дека ќе добијат повеќе шанса од лани. Ван Анхолт може да биде достојна замена за Кол, за две три години, ама не со играње за резервите. Исто и Мансиен, Брума, Какута, Борини.

juventus 2-3 meseci go brka krasic od koga milan se otkaza od nego i pocna da mu go lize gazot na juventus

Дете, цело време кукате (кукаме) како не може да заиграат Какута, Стариџ, Брума (до пред некое време Хачинсон). Епа со купување на нови играчи сигурно нема да заиграат. Јас би трампал титула сезонава за да си уиграат копиљациве. Сфаќаш? Инаку, не се прајте на Тошо, како да не знаете што беше проблемот со Рамирез...
Кои копиљаци да се уиграат кога ниеден од нив не можи да избори место за клупа, па не за игра, против Вест Јојо Албион?
Точно е дека со Рамирез имаше неколку работи во британската бирократија кои кочеа салам, ама исто така е точно и дека преговарачите на Челзи се полуаматери.

Во едно интервју на официјалната пред околу еден месец, Анчелоти објаснуваше како треба да се ризикува со младите играчи, и да им се дава многу повеќе шанса да се докажат, и како понекогаш е потребно и целата сезона да се ризикува за да се уиграат младите, и да можат потоа да ги заменат пензионерите...
Е сега, не верувам оваа сезона да ризикува многу со младите, ама мислам дека ќе добијат повеќе шанса од лани. Ван Анхолт може да биде достојна замена за Кол, за две три години, ама не со играње за резервите. Исто и Мансиен, Брума, Какута, Борини.
Море тој дебелио шо такво е, па ваљда е свесен дека за брзо не заминува од клуата, јас не можам да разберам како против јојо-екипата на сред Стемфорд Бриџ не можеше да има еден единствен млад играч покрај десет сениори. Или немаше 6-0 да е тогаш, 5-0 ќе беше...

Помирете се сите, почнувајќи од Бластер пошто гледам дека тој најмногу верува дека сега младинците ќе добиеле шанса, значи помирете се со то дека Анчелоти секогаш ќе ги избира најспремните во моментот за на терен. А кога ќе биди денот кога Стуриџ ќе биди поспремен од Дрогба....само кога вториов е повреден - дали го посакуваме то? :raz:

Кој се најспремни ? Кога ке бидат спремни ?

:nesvest:

Не ги бира најспремните, ги бира најискусните. Сигурен си дека Анелка е поспремен од Стариџ или Какута?

Кој се најспремни ? Кога ке бидат спремни ?
:nesvest:
Не те рабирам. За најспремни викам вака: еве вечерва стасале во Манчестер со авион според твитерот на Патрик ван Анхолт и сега веќе спијат во хотел во Виган. После утрешниот тренинг, Анчелоти јасно гледа кој во која состојба е и најподготвените стартуваат, иако мислам дека во глобала веќе уште сега знај шо и како.

Не ги бира најспремните, ги бира најискусните. Сигурен си дека Анелка е поспремен од Стариџ или Какута?
За улогата која ја има Анелка на теренот нема играч во Челзи кој можи да истапи. Сигурно не Стуриџ. Какута пак не знам од каде сега, моментално и Каби Џало е поспремен од него пошто Какута паузира едно две недели ради повреда на грбот.
И натаму тврдам дека ги бира најспремните. Примерот е со предноста на Калу пред Џо Кол минатата сезона - едноставно Џо Кол не влегуваше во неговите замисли никако, колку и самиот Џо како и Анчелоти да се обидуваа да тргни работата. Ќумбено црно, ваков или онаков, ги разбираше замислите на Анчелоти и се вклопуваше во нив, шо е најважно. Кога Стуриџ ќе покажи дека можи да исфрли некој од екипата, тогаш и ќе игра.

Глеам Бластер нешто и мене ме етикетирал,па не сакам да му вратам јас,му одговори Фантом.
И освен за Стариџ за никој друг немам пекано од младите,дури не и за Какута.

Не те рабирам. За најспремни викам вака: еве вечерва стасале во Манчестер со авион според твитерот на Патрик ван Анхолт и сега веќе спијат во хотел во Виган. После утрешниот тренинг, Анчелоти јасно гледа кој во која состојба е и најподготвените стартуваат, иако мислам дека во глобала веќе уште сега знај шо и како.

За да биди спремен ете Какута ќе го земам како пример,мора да му се дај минутажа,да почни да игра против поголеми клубови.Тој не можи да стекни искуство ако игра со резервите на Викомб.За карлинг на пример зошто да ни биди и стартер.Тоа ке му даде голема мотивација и ке даде се од себе..

А јас би трампал и младинци и старци и све живо и диво за ``големите уши``.

Како мислиш за кого? За све...

Didier Drogba might become the first player after 1946 to score hat-trick in three consecutive league match.......
:tv:

нормално........само ако биде фит за денешниот натпревар !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom