Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најлуда утакмица ! оваја година челзи за малку ја изгуби титулата !Абре преку прстот ми за Нејмар и Сантос тие па со сила глумат лудило.
Кога сме кај лудилото сега ми дојде добра меморија од 2006-2007 сезоната со лиглињата Евертон.
Која утакмица...
тој најмар го советува данеиди кајнас :nenene:тој ќедојтРобињо може сеа да си го земеме сигурно им стојат дресовите уште во некој подрум...
Ќе не има викендов на Спорт клуб +, тие што се на Телекабел би требало да ја фаќаат.
^ Ја изгуби поради тоа што сите им правеа услуга на Јунајтед. Евертон,Виган.
Овие лузериве со нас душата на терен ја оставија а со Јунајтед Невил фаулираше за пенал да има за Јунајтед,ама тоа е Руни па за година некоја и Родвел па после имало услуги епа ќе има.П.с оној Ди Санто е врв на Арнесен мамицата негово заедно куферите и оут од Челзи.Аман абрамович уште тоа среди го.
Неспоредливи. Во ниеден поглед.Кој според вас е подобар ? Нејмар или Лукаку ?
Шо за малку, не беше ни последно коло, против Арсенал на Емирати.оваја година челзи за малку ја изгуби титулата !
Ди Санто е „откритие“ на јужноамериканските скаути на Челзи.П.с оној Ди Санто е врв на Арнесен мамицата негово заедно куферите и оут од Челзи.Аман абрамович уште тоа среди го.
Жими таквото 15 милиони евра за курлето. 7-8 и можи би бркале работа.Прв, кој реши да испрати понуда до Реал Мадрид е Челзи. Според медиумите во Шпанија, клубот од Стемфорд Бриџ за комплетирање на трансферот на Ван дер Варт понудил сума од 15 милиони евра.
Лага. Единствена вистина е дека го прашале Анчелоти шо мисли за него и овај рекол конкретно и едноставно ко по обичај: Тој е добар играч.Исто така и сме понудиле 16-7 милиони за Џек Родвел од Евертон.
Не сум по теории на заговор, ама дека Моес е еден од газолижачите на Фергусон, е.Уште ли се лажете бе ццц![]()
тој најмар го советува данеиди кајнас :nenene:тој ќедојт
--- надополнето ---
Ван дер Варт јас сум занего