Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се повеќе изгледа дека Нејмар ќе потпише за нас, до крајот на неделава :).

Боби[Мкд];3726049 напиша:
Озбилно, кој е овоој Геј Какута за кој сме се запалиле? :O
Море нео, шо туку го чепкаш адолф пак?

Анелка со казна од 18 натпревари да не игра за Репрезентацијата на Франција,ова дефинитивно значи крај на неговата репрезентативна кариера.
Да сум на нивно место дрес од репрезентација пак не облакам, мада Блан не е како ропакот што ги редеше по хороскоп :tapp:
Ова го слушнав на некоја телевизија и прво шо ми дојде на ум беше дека шмуљо веќе се откажа од репрезентацијата.
И оттука неговата изјава е мошне интересна. :pos2:

pred lampard ke igrase ozil?

Иако Озил НИКАКО не можи да биди замена за Лампард, ја нема воопшто главната карактер%

Пак ти снема дел од цитатите или мене така ми се гледа ? :pos:

Пак ти снема дел од цитатите или мене така ми се гледа ? :pos:
Море две третини пост го снема бе мајка му стара!
Ебате форум ебате, ај за Мурињо и останати гомнојадачки работи ај, ама за Нејмар и за Стариџ е битното.

Вагнер Рибеиро на Твитер:
Em 2003 levei o Neymar para o Santos. Porque para o Santos? Porque o menino e sua familia sao Santistas roxos. Que a torcida saiba disso..
Во 2003 година Нејмар се приклучи на Сантош. Зошто таму? Бидејќи во неговата фамилија сите се навивачи на Сантош. Нешто што навивачите го знаат...
Во ова гледам (ко шо реков во „изеениот“ пост!) две можни работи:
1. Нејмар заминува за Лондон - агентов дава до знаење дека тој и понатаму е фан на Сантош.
2. Нејмар останува во Сантош - агентов го потврдува тоа со ваквко нешто.
Додуша има уште нешто, ко промашил пенал и Сантош испаднал од нивниот куп таму, татко му на Нејмар бил нападнат надвор од стадионот од навивачи, т.е. овај „твит“ на Рибеиро можи да нема никаква врска со трансфер-сапуницата.

А за Стуриџ: Blues News > Sturridge didn't train with the rest of the squad today because he was working on 'an ankle issue with the doc'.

СЕГА МИ ТЕКНА ЗА ЛУКАКУ!

Кој според вас е подобар ? Нејмар или Лукаку ?
Јас сум повеќе за Лукаку...не дека го неќам Нејмар,ама многу пари барат..плус Лукаку е новиот Дрогба...карпа човек...покорпулентен е од Дрогба:vozbud:

Значи,не дека го неќам Нејмар ( дај Боже да дојде и да се докаже )...но,30 мил многу се...Лукаку за поефтино може да го земиме ( да наполни 18 само :) )

Абре преку прстот ми за Нејмар и Сантос тие па со сила глумат лудило.
Кога сме кај лудилото сега ми дојде добра меморија од 2006-2007 сезоната со лиглињата Евертон.
Која утакмица...

Лукаку има 17 години колку што Гвујо и Џорџе знаат да кажат ''р''. :)

Абре преку прстот ми за Нејмар и Сантос тие па со сила глумат лудило.
Кога сме кај лудилото сега ми дојде добра меморија од 2006-2007 сезоната со лиглињата Евертон.
Која утакмица...

Тимов беше :vozbud:.... Сите 3 гола се ремек дела :aplauz:
Уште не ми е јасно како не освоивме тогаш :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom